facebook_pixelTrädgårdsgatan 42 Gävleborgs Län, Söderhamn - hitta.se
Hitta.se

Trädgårdsgatan 42

826 32 Söderhamn, Söderhamn Gävleborgs Län

Bolån i Söderhamn - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Söderhamn. Genomsnittlig ränta föregående månad (maj 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (maj 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Söderhamn

Boendemiljön i Söderhamn

Människorna i Söderhamn

Människorna i Söderhamn

Äldre medelinkomsttagarfamiljer med äldre barn eller utflugna barn i villaförorter

I Söderhamn bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 49 år, vilket är lägre än medelåldern i Söderhamns kommun (52år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (50%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i offentlig sektor

Av de som bor i området räknas 32% som högutbildade. 37% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 16% arbetar i offentlig sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 56%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 009 kr, vilket är 8% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 673 716 kronor i lån.

-8%

Skatteläget i Söderhamn

För de som är folkbokförda på Trädgårdsgatan 42 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,66% (0,01)

11,51% (0,23)

0,242% (0,00)

Summa

33,412% (0,24)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 37,4% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 32% fler röster än riksgenomsnittet.

S+32%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 12 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 41 objekt till salu i Söderhamn

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

498 meter från adressen ligger Stentägtskolan.

Matbutiker och restauranger

Bara tio minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, LiDL på Brädgårdsgatan 1.

Lockas man av restaurangbesök finns Lizas Restaurang och Mousquet Restaurang i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (553 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (28 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Faxe Atletklubb, elva minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Söderhamn

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Farligt föremål, misstänkt

Rapporterat tisdagen den 22 juni kl 04:41

Misstänkt farligt föremål i Söderhamn.

Polis fick vid 11.30-tiden samtal om ett misstänkt farligt föremål i centrala Söderhamn. I arbetet på plats har Nationella bombskyddet bistått patrullerna med bedömning och hantering av det misstänkta farliga föremålet. Ett begränsat område har under arbetet varit avspärrat och det har inte förelegat något fara för allmänheten. Arbetet på platsen fortgår och polisen kan i nuläget inte lämna ytterligare uppgifter. Händelsenotisen kommer kunna uppdateras under kvällen. UPPDATERING KL: 17:57 Den operativa insatsen är avslutad. Nationella bombskyddet har hanterat det misstänkta farliga föremålet. En anmälan om olaga hot är upprättad och vissa beslag är säkrade.

Misshandel

Rapporterat torsdagen den 10 juni kl 05:55

En man misshandlar en kvinna på Köpmangatan.

Ordningsvakt tillkallar polis till Köpmangatan där en man bråkar med två kvinnor. Mannen hinner avvika från platsen innan polis anländer. Mannen har tagit två mobiltelefoner från kvinnorna och samband med detta misshandlat en av kvinnorna. Polisen skriver anmälningar om misshandel, olaga hot och olovligt brukande. Ingen är i behov av sjukvård.

Stöld/inbrott

Rapporterat torsdagen den 10 juni kl 07:04

Inbrott i garage.

Polis beordras till ett garage vid ett bostadshus i Söderhamn där någon ska ha brutit sig in. Det är i nuläget oklart om något stulits från platsen. En anmälan om försök till stöld kommer att skrivas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
26%
SverigeSöderhamn

Brott jämfört med riket