facebook_pixelLerviksberget 5D Gävleborgs län, Sandarne - hitta.se
Hitta.se

Lerviksberget 5D

826 72 Sandarne, Söderhamn Gävleborgs län

Adress i Söderhamns Skärgård i Sandarne i Gävleborgs län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Lerviksberget 5D.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1955

Fastigheten på Lerviksberget 5D är ett flerfamiljshus byggt 1955.

Bolån i Sandarne - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sandarne. Genomsnittlig ränta föregående månad (feb 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,24%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,25% (feb 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,24% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 310 517 kronor och den första avbetalningen är 2 700 kronor.
Bolån i Sandarne

Boendemiljön i Söderhamns Skärgård

Människorna i Söderhamns Skärgård

Människorna i Söderhamns Skärgård

Pensionerade singlar med medelinkomster i små- och medelstora städer

I Söderhamns Skärgård bor 55% kvinnor och 45% män. Medelåldern i området är 41 år, vilket är lägre än medelåldern i Söderhamns kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (6%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 10% som högutbildade. 35% har gymnasieutbildning och 18% har endast grundskoleutbildning. 19% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 56%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 16 452 kr, vilket är 39% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 640 888 kronor i lån.

-39%

Skatteläget i Söderhamn

För de som är folkbokförda på Lerviksberget 5D gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,66% (0,01)

11,51% (0,23)

0,242% (0,00)

Summa

33,412% (0,24)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 41,5% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 47% fler röster än riksgenomsnittet.

S+47%

Bostadsmarknaden i Söderhamns Skärgård

Just nu finns 9 objekt till salu i Sandarne

Det har sålts 3 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 8 378 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 8 298 kr/m2 och förblir oförändrade.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

4 711 meter från adressen ligger Nymåla Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara sex minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Nyplan på Bläckhornsvägen 1.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (175 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (6 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Söderhamns Skärgård

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat lördagen den 10 april kl 08:42

Springande poliser fångar in man efter inbrott i en butik.

En polispatrull beordras till Oxtorsgatan i Söderhamn där det ska vara ett pågående inbrott i en butikslokal. Enligt en inringare, som bevittnar det pågående inbrottet, har gärningsmannen slagit sönder en fönsterruta och börjat plocka på sig bland annat jackor. Tack vare inringarens signalement på både gärningsmannen och stöldgodset kan mannen snabbt fångas in av en polispatrull efter en springtur. Mannen är då iförd stöldgodset. Gärningsmannen, som är en man född 1998, grips. En anmälan om stöld genom inbrott upprättas.

Skadegörelse

Rapporterat onsdagen den 7 april kl 12:51

Butik utsatt för skadegörelse.

Vid klockan 23:10 inkommer samtal om att en butik i Söderhamn utsatts för skadegörelse genom att okända gärningspersoner krossat fönsterrutor till butiken. Polis till platsen som upprättar en anmälan gällande skadegörelse.

Motorfordon, stöld

Rapporterat torsdagen den 1 april kl 07:18

En man i en stulen bil stjäl chips.

Polisen får in ett samtal om att en man stulit chips från en butik i Söderhamn och sedan åkt från platsen i bil. En patrull stoppar och kontrollerar en bil på Lumavägen som liknar den bil som användes vid chipsstölden. Det visar sig vara rätt fordon. Chipsen återfinns, men framförallt misstänks själva bilen vara stulen. Föraren, en man i 20-årsåldern, grips för tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
26%
SverigeSöderhamns Skärgård

Brott jämfört med riket