facebook_pixelHyttgatan 23 Gävleborgs Län, Sandviken - hitta.se
Hitta.se

Hyttgatan 23

811 30 Sandviken, Sandviken Gävleborgs Län

Adress i Sandviken i Sandviken i Gävleborgs Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Hyttgatan 23.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Hyttgatan 23 är ett flerfamiljshus.

Bolån i Sandviken - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sandviken. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Sandviken

Boendemiljön i Sandviken

Boendemiljön i Sandviken

I området kring Hyttgatan 23 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (27%).

Wikipediafoton från närområdet

Valhalla, Sandviken
Bessemerskolan
Sandvikens kommun
Sandvikens kyrka

Människorna i Sandviken

Människorna i Sandviken

Äldre och pensionerade singlar med medelinkomster i bostadsrätt i förort eller småstad

I Sandviken bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 39 år, vilket är lägre än medelåldern i Sandvikens kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (40%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är följa populära tv-serier, skönhetsvård, teater, film, astrologi, hårvård, spela dataspel/tv-spel, jämställdhetsfrågor, ungdomskultur och kändisar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 21% som högutbildade. 35% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 14% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 44%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 793 kr, vilket är 31% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 961 769 kronor i lån.

-31%

Skatteläget i Sandviken

För de som är folkbokförda på Hyttgatan 23 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,61% (-0,04)

11,51% (0,23)

0,242% (0,00)

Summa

33,362% (0,19)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 42,6% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 51% fler röster än riksgenomsnittet.

S+51%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 83 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 57 objekt till salu i Centralt

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

529 meter från adressen ligger Föräldrakooperativet Trollstugan.

Matbutiker och restauranger

Bara en minuts promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Handlar'n på Köpmangatan 9.

Lockas man av restaurangbesök finns Malaysia Butterfly och The Church i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (463 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Stadsparken, ligger ca tre minuters gångväg (323 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, PTgymmet, tre minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Sandviken

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikbrott

Rapporterat onsdagen den 24 februari kl 04:36

En polisbil blir påkörd.

När en patrull ska stoppa en bil med körförbud som framförs i Sandviken kör föraren i bilen med körförbud på polisbilen. Inga personskador uppstår. Föraren är en man i 30-årsåldern och blir medtagen för kroppsbesiktning då han ger intryck av att vara påverkad. Han saknar körkort och blir även misstänkt för grov olovlig körning. En kvinnlig passagare i 20-årsåldern blir anmäld för tillåtande av olovlig körning. Bilen med körförbud tas i beslag av polisen.

Skadegörelse

Rapporterat onsdagen den 24 februari kl 06:41

Husbil brinner i Björksätra.

Polis beordras till Björksätra där en husbil ska brinna. Polisen misstänker att branden är anlagd och en anmälan om skadegörelse genom brand kommer att skrivas. Platsen spärras av för teknisk undersökning.

Kontroll person/fordon

Rapporterat fredagen den 19 februari kl 07:10

Misstänkt stöldgods hittas i en bil.

En patrull kontrollerar tre män i en stillastående bil på Klangberget och hittar verktyg och en katalysator som misstänks tillhöra någon annan än männen i bilen. Godset tas i beslag och polisen skriver en anmälan om stöld.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
71%
SverigeSandviken

Brott jämfört med riket