facebook_pixelRingvägen 2 Gävleborgs län, Sandviken - hitta.se
Hitta.se

Ringvägen 2

811 52 Sandviken, Sandviken Gävleborgs län

Adress i Stensätra i Sandviken i Gävleborgs län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Ringvägen 2.

Hitta hit

Ett kedjehus byggt 1961

På adressen finns ett kedjehus byggt 1961. Huset är 100 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Stensätra.

Värderingen är 18 100 kr/m²

Kedjehuset på Ringvägen 2 värderas till ca 1 810 000 kr (18 100 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

1 810 000 kr

Bolån i Sandviken - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sandviken. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Sandviken

Tomten är ca 445 kvadratmeter

Tomten, SÄTRA 29:5, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten SÄTRA 29:5 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Stensätra

Människorna i Stensätra

Människorna i Stensätra

Äldre medelinkomsttagarfamiljer och pensionärspar i villaförorter kring de större städerna

I Stensätra bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 53 år, vilket är högre än medelåldern i Sandvikens kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (36%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 29% som högutbildade. 40% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 29% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 65%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 26 174 kr, vilket är 4% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 151 528 kronor i lån.

-4%

Skatteläget i Sandviken

För de som är folkbokförda på Ringvägen 2 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,61% (-0,04)

11,51% (0,23)

0,242% (0,00)

Summa

33,362% (0,19)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 35,9% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 31% fler röster än riksgenomsnittet.

L+31%

Bostadsmarknaden i Stensätra

i Stensätra pågår och planeras det för 17 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 74 objekt till salu i Södra Björksätra

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

3 179 meter från adressen ligger Föräldrakooperativet Trollstugan.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Coop Extra på Västerled 4.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca 13 minuters gångväg (1383 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (139 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Stensätra

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 14 maj kl 09:43

Trafikolycka på Västerled.

Polis beordras till en trafikolycka på Västerled i Sandviken där en lastbil kolliderat med en personbil. Det är oklart hur olyckan gått till och händelsen kommer att utredas ytterligare. Föraren i personbilen, en kvinna i 55-årsåldern, kontrolleras av ambulanspersonal men behöver inte följa med till sjukhus.

Räddningsinsats

Rapporterat onsdagen den 12 maj kl 09:40

En vattenskoter med tre ungdomar välter.

Flera polispatruller beordras till Storsjön i Sandviken där en vattenskoter med tre unga personer har vält, och där samtliga tre har hamnat i vattnet. Ungdomarna, som alla är under 15 år, kan plockas upp ur vattnet och avförs senare till sjukhus med ambulans för kontroll. För att köra en vattenskoter finns det en åldersgräns på 15 år. Däremot finns det ännu inget krav på något förarbevis för att framföra en vattenskoter, därmed slutar det med en tillsägelse för de tre ungdomarna.

Rattfylleri

Rapporterat lördagen den 8 maj kl 07:31

En påverkad man kör bil på en parkering.

En berusad man iakttas när han kör bil på en parkering på Linggatan. Väktare försöker stoppa bilfärden och efter en stund blir bilen stående. Väktare uppehåller mannen tills en patrull är på plats. Mannen är i 45-årsåldern, blåser positivt och blir omhändertagen med stöd av LOB (lagen om omhändertagande av berusade personer). Anmälan skrivs om grovt rattfylleri.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
71%
SverigeStensätra

Brott jämfört med riket