facebook_pixelSvarvargatan 7 Gävleborgs län, Sandviken - hitta.se
Hitta.se

Svarvargatan 7

811 36 Sandviken, Sandviken Gävleborgs län

Adress i Barrsätra i Sandviken i Gävleborgs län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Svarvargatan 7.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Svarvargatan 7 är ett flerfamiljshus.

Bolån i Sandviken - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sandviken. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Sandviken

Boendemiljön i Barrsätra

Boendemiljön i Barrsätra

I området kring Svarvargatan 7 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (46%).

Wikipediafoton från närområdet

Sandvikens kyrka
Bessemerskolan
Valhalla, Sandviken
Sandvikens kommun

Människorna i Barrsätra

Människorna i Barrsätra

Unga och medelålders låginkomsttagarfamiljer med barn i multikulturella förortsområden till storstad

I Barrsätra bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 32 år, vilket är lägre än medelåldern i Sandvikens kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (20%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, alternativ hälsovård, astrologi, datorer, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, ungdomskultur, följa populära tv-serier, modenyheter och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i offentlig sektor

Av de som bor i området räknas 11% som högutbildade. 24% har gymnasieutbildning och 20% har endast grundskoleutbildning. 7% arbetar i offentlig sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 58%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 12 112 kr, vilket är 55% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 208 029 kronor i lån.

-55%

Skatteläget i Sandviken

För de som är folkbokförda på Svarvargatan 7 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,61% (-0,04)

11,51% (0,23)

0,242% (0,00)

Summa

33,362% (0,19)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 34,7% av rösterna.

Bostadsmarknaden i Barrsätra

i Barrsätra pågår och planeras det för 78 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 4 objekt till salu i Sandviken

Det har sålts 82 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 13 194 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 11 519 kr/m2 och går upp med 18.67 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

1 381 meter från adressen ligger Föräldrakooperativet Trollstugan.

Matbutiker och restauranger

På gångavstånd ligger närmsta livsmedelsbutik, LiDL på Svarvargatan 26.

Lockas man av restaurangbesök finns Kanalkiosken och McDonald's i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca elva minuters gångväg (1186 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Stadsparken, ligger ca en minuts gångväg (117 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, PTgymmet, tio minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Barrsätra

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat fredagen den 15 januari kl 08:54

En målsägare till en restaurang som hade haft flera inbrott den senaste tiden identifierar själv en misstänkt person när han ser mannen.

Målsägaren hade bilder på en man som hade gjort inbrott i hans restaurang. När målsägaren är i centrala Sandviken ser han den misstänkte mannen i ett fordon och larmar polisen. Polisen kontrollerar bilderna som målsägaren hade på den misstänkte och kunde då konstatera att gärningsmannen på bilderna stämde bra överens med den gripne mannen. Efter förhör med den misstänkte anhöll jouråklagare mannen.

Stöld/inbrott

Rapporterat fredagen den 15 januari kl 07:48

En man och en kvinna i 40-ärs åldern greps efter att de hade gjort inbrott i källaren på Björkgatan.

Boende på adressen larmar polisen efter att de hör konstiga ljud från källaren. Det har tidigare varit inbrott i källarförråden på adressen och det gjorde att de boende var uppmärksammade på vad som händer i området. Mannen och kvinnan greps när de bar på gods från inbrotten. Efter förhör blev både personerna anhållna av jouråklagare.

Stöld/inbrott

Rapporterat fredagen den 8 januari kl 01:15

Inbrott i två företagsbilar.

Rutorna har slagits in på två företagsägda bilar på Torggatan och diverse mätinstrument värda ca 10.000 kr och en servicebok har stulits. Det har dock inte försvunnit några tankkort. Polisen skriver anmälan om stöld ur motorfordon.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
71%
SverigeBarrsätra

Brott jämfört med riket