facebook_pixelVi 293 Gävleborgs Län, Trönödal - hitta.se
Hitta.se

Vi 293

826 95 Trönödal, Söderhamn Gävleborgs Län

Adress på Trönö i Trönödal i Gävleborgs Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Vi 293.

Hitta hit

Bolån i Trönödal - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Trönödal. Genomsnittlig ränta föregående månad (feb 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,24%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,25% (feb 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,24% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 310 517 kronor och den första avbetalningen är 2 700 kronor.
Bolån i Trönödal

Boendemiljön på Trönö

Människorna på Trönö

Människorna på Trönö

Äldre och pensionerade medelinkomsttagarpar utan barn i villa utanför småstäder

På Trönö bor 45% kvinnor och 55% män. Medelåldern i området är 67 år, vilket är högre än medelåldern i Söderhamns kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (37%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är se sport på tv/läsa om sport, besöka sportevenemang, lösa korsord eller sudoku, skattefrågor, kungligheter, ishockey, sy kläder, trav och galopp, krukväxter och fackliga frågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 30% som högutbildade. 39% har gymnasieutbildning och 19% har endast grundskoleutbildning. 22% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 58%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 14 272 kr, vilket är 47% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 227 422 kronor i lån.

-47%

Skatteläget i Söderhamn

För de som är folkbokförda på Vi 293 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,66% (0,01)

11,51% (0,23)

0,242% (0,00)

Summa

33,412% (0,24)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 27,9% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 123% fler röster än riksgenomsnittet.

C+123%

Bostadsmarknaden på Trönö

Just nu finns 1 objekt till salu i Trönö

Det har sålts 2 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 11 128 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 7 844 kr/m2 och går upp med 42.02 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

7 084 meter från adressen ligger Kungsgårdens Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (43 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca fyra minuters gångväg (427 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Trönö

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat onsdagen den 7 april kl 10:17

En butik på Köpmangatan utsattes för en inbrott på morgonen. En man krossade ett fönster till butiken och tillgrep klockar och sprang.

Mannen blev iakttagen av några vittnen som kontaktade polisen och berättade att mannen sprungit till en buss och åkt från platsen. Under flykten från brottsplatsen till bussen såg vittnen att gärningsmannen tappade klockor. Efter kontroller med bussbolaget kunde polispatrullerna identifiera en man som stämde överens med signalementet på gärningsmannen. Det visade sig att den man som greps var en man som tidigare på morgonen, runt klockan 06:00, hade frigivits från polisen i Bollnäs efter att han varit omhändertagen för berusning. Mannen var även misstänkt för att ha begått brotten våldsamt motstånd och brott mot knivlagen på natten klockan 00:19, i Söderhamn då han omhändertogs av polis. När mannen hade tagit sig till Söderhamn från Bollnäs, begick han åter ett brott och greps. Mannen visade åter tecken på berusning vid gripandet, så han blev inlagd för tillnyktring och kommer att höras om händelsen på Köpmangatan så snart det kan ske. Polisen vill passa på att tacka de vittnen som hörde av sig till polisen och som kunde identifera mannen. Utan vittnenas hjälp hade det varit svårt att få tag på gärningsmannen.

Misshandel, grov

Rapporterat torsdagen den 1 april kl 07:07

Man misshandlad i centrala Söderhamn.

På Stamvägen i centrala Söderhamn blir en man i 50-årsåldern misshandlad. Polisen vet inte vad som har föranlett misshandeln som har skett utomhus. Mannen avförs med ambulans till sjukhus och har ännu inte kunnat höras av polis. Skadeläget är i oklart. En förundersökning gällande grov misshandel har inletts.

Stöld

Rapporterat tisdagen den 30 mars kl 09:59

Två personer grips misstänkta för stöld.

Polis beordras till Oxtorget med anledning av att två personer, en man i 40-årsåldern och en kvinna i 70-årsåldern, ska ha lämnat en skola med misstänkt stöldgods. En patrull anträffar personerna i närheten av skolan. I väskor som de bär med sig hittas diverse elektronik som misstänks vara stulet. Personerna grips misstänkta för stöld. Senare under tisdagskvällen anhålls perspnena av åklagare.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
26%
SverigeTrönö

Brott jämfört med riket