Hitta.se
Garageportexperten Östersund - Snickare, Installation av dörrar och portar
Garageportexperten Östersund

Garageportexperten Östersund

i Östersund

CheckboxVerifierat

Org.nr. 559117-6028

Stängt

Om Garageportexperten Östersund

Att byta till en ny garageport är kanske det bästa du kan göra för ditt hus. Inte bara ger du fasaden ett lyft. Du får också en ökad säkerhet och bekvämlighet. Ändå är det många som tvekar. Väntar alldeles för länge innan de gör slag i saken. Varför? Anledningen är naturligtvis att ett garageportsbyte ofta känns som ett övermäktigt projekt. Men så behöver det ju inte vara. Inte om du väljer Garageportexperten

3.5
2 omdömen
H

Helge S.

för mer än ett år sedan

Dåligt och hastigt utfört. Snett, ojämnt och dåligt, genvägar överallt. Porten sitter en cm in på höger sida och en centimeter ut på andra. Yrkesmän som inte vet hur man mäter. Skyller på att huset är snett. Dom sätter upp porten utan konstellation från mig och jag som kund är tvungen att gjuta om grunden för att porten ska gå ända ner, fattades runt en decimeter. Jag skriver att jag inte är riktigt nöjd över hur arbetet har utförts. Han ringer upp, är otäck, otrevlig och talar i en allmänt nedtryckande, mobbande och arg ton. Säger att han har suttit upp över 100 portar och att han vet bäst. Han kommer tillbaka för att "täta", efter att jag har gjutit. Hastigt kapat och från fel sida så ändan som syns av träfogen är full av flisor. Listerna sitter inte rakt med varandra utan en halv centimeter ut på vänstra sidan och en hel centimeter ut från andra. Jag tar bort dom och försöker att sätta dit riktigt, men svårt då han redan har borrat sönder väggen. Lyser fortfarande in och är otätt efter att han är "klar". Han lämnade dock resten av mjukfogstuben, så att jag kunde fylla i där jag tyckte att det fattades. Jag kommer med en lösning om större lister, för att det ska bli tätt upp och nertill vid port. Han säger att han vet att det finns en större list nertill, men osäker på upptill, så han skulle kolla och fixa det. Jag frågar efter en vecka om en uppdatering, får till svar att "han jobbar på det". Frågar igen efter 3 veckor till, alltså över en månad sen han var här, får då till svar att "han hittar ingen nu". Så han har för det första inte återkopplat men sen så har han alltså inte ens kollat. Plus är att att det var billigt, ser bra ut på håll och gick hyffsat snabbt med leverans och att dom tog ner och hand om den gamla porten. Höj priset om ni har för mycket, och fokusera på att göra saker bra istället för snabbt. Kvalitet går före kvantitet. Tack för erat "samarbete", men det blir inga fler med portextra i Östersund.

Läs mer...
N

Nils E.

för mer än ett år sedan

Hög kompetens

Innehållet i denna sektion är skapat av användare

Karta och andra adresser

Ställverksvägen 1, 831 52 Östersund

Garageportexperten Östersund har verksamhet på Ställverksvägen 1, Östersund. 

Garageportexperten Östersund gick med vinst (2021)

Garageportexperten Östersund gick med vinst, 292 000 kr. Garageportexperten Östersund ökade sin omsättning med 10,42% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Fordon registrerade på Garageportexperten Östersund

Totalt antal fordon: 5

Senaste införskaffat: en Volkswagen Amarok 3.0 TDi 4Motion. Fordonet köptes 2019

Visa värdering och all info i bilregistret

Verksamhetsbeskrivningen för Portextra i Östersund AB:

Bolagets veksamhet ska vara att bedriva försäljning och montering av garageportar, dörrar och tillhörande material. Bolaget ska vidare äga och förvalta lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Portextra i Östersund AB

Organisationsnummer:

559117-6028

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Jämtporten AB

Bolaget registrerat:

2017-07-06

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

43320 - Byggnadssnickeriarbeten

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefon- & mobilformat

Telefonformat för 063-12 90 06

Mobilformat för 076-831 35 27