Hitta.se
GIK Turbo AB - Försäljning av båttillbehör, Tillverkare av övriga fordonstillbehör, Motorreparationer och renoveringar, Försäljning av lastbilar och bussar, Tillverkare av tunga motorfordon, Bildelar och reservdelar, Grossister av bildelar och reservdelar, Tillbehör till entreprenadmaskiner, Uthyrning av bilar och lätta fordon, Bilverkstäder
GIK Turbo AB

GIK Turbo AB

i Ljungskile

CheckboxVerifierat

Org.nr. 559395-3549

GIK Turbo AB

Stängt

Om GIK Turbo AB

GIK Turbo AB är ett företag specialiserat på turbo och överladdning. Vi började med att konstruera och tillverka konverteringssatser för sugmotorer. Efterhand har bytesturbo och renovering av turboaggregat tagit över, och är nu den helt dominerande verksamheten. Vi representerar alla de stora turbotillverkarna, antingen med ensamrätt eller med delad agentur. De turbo vi levererar är samma som sitter originalmonterade, om inte annat överenskommits i särskilda fall, t ex för uppgradering. I vår renovering använder vi originaldelar från de turbo-tillverkare vi representerar. Ett annat område där vi kan utnyttja vår specialkompetens är uppgradering av turbobilar för bättre prestanda. Under bolt-on uppgraderings turbo finns några exempel på uppgraderingsturbo samlade. Många fler kan levereras genom ombyggnad av originalturbo eller anpassning av högprestandaturbo Verksamheten bygger på god kunskap om produkterna och branschens arbetsmetoder, för att alltid hålla högsta kvalitet. Vi sätter en ära i snabba leveranser. Vanligen levererar vi bytesturbo samma dag som du beställer.

Var den första att lämna ett omdöme
för GIK Turbo AB

Karta och andra adresser

Arödsvägen 2, 459 30 Ljungskile

GIK Turbo AB har verksamhet på Arödsvägen 2, Ljungskile. 

GIK Turbo AB gick med vinst (2023)

GIK Turbo AB gick med vinst, 293 000 kr.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Gik Turbo AB:

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet samt handel med överladdningsutrustning inom maskinteknik samt idka därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Gik Turbo AB

Organisationsnummer:

559395-3549

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2022-09-06

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

45310 - Parti- och provisionshandel med reservdelar och tillbehör till motorfordon utom motorcyklar

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0522-214 07