Hitta.se

Om Glysisvallen AB

Glysisvallen AB är verksam inom uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler och hade totalt 11 anställda 2021. Antalet anställda har ökat med 1 person sedan 2020 då det jobbade 10 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1988. Glysisvallen AB omsatte 14 191 000 kr senaste räkenskapsåret (2021).

Vad tycker du om Glysisvallen AB?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Promenaden, 824 33 Hudiksvall

Glysisvallen AB har verksamhet på Promenaden, Hudiksvall. 

Glysisvallen AB har 1 annan verksamhet i Sverige. Det som ligger närmast Hudiksvallskontoret är Glysisvallen AB i Hudiksvall.

Glysisvallen AB gick med vinst (2021)

Glysisvallen AB gick med vinst, 1 350 000 kr. Glysisvallen AB ökade sin omsättning med 8,51% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 11 anställda, snittlönen har minskat 0,31%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Glysisvallen AB:

Bolaget har till föremål att inom den kommunala kompetensen äga och förvalta fastigheter och anläggningar. Bolaget är skyldig att utföra de uppdrag som bolaget tilldelas av sin ägare. Verksamheten ska bedrivas åt ägaren'/i ägarens ställe. Ändamålet med bolagets verksamhet är att i första hand att bedriva friskvård och fritidsverksamhet samt verksa för utveckling av goda mijöförhållanden inom kommunens frivilliga och obligatoriska ansvarsområden. Dessutom inom ramen för tillfällig överskottskapacitet, och i enlighet, med självkostnadsprincipen, bedriva rådgivande verksamhet inom ovan angivna kompetensområden. Bolaget ska i sin verksamhet agera med iakttagande av samma begränsningar som skulle ha gällt om verksamheten istället utförts i kommunal regi. Detta innebär att bolaget ska säkerställa att det agerar inom det fastställda kommunala ändamålet och de kommunala befogenheter som utgör sam för verksamheten. Bolaget får endast göra avsteg från ovanstående i den utsträckning det finns författningstöd för detta. När det gäller tillhandahållandet av lokaler skall bolaget tillämpa bestämmelsen i 1 kap 3§ lagen om vissa kommunala befogenheter enligt vilken vinstförbudet inte skall tillämpas.

Verksamheten ingår i:

Glysisvallen AB

Organisationsnummer:

556315-5125

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Hudiksvalls Kommun

VD:

Lars Olof Stål

Bolaget registrerat:

1988-01-08

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68203 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler

Olika mobilformat

Mobilformat för 070-631 06 66