Hitta.se

Växel

Om Glysisvallen AB

Ishall med cafeteria, konferensrum, träningshall, idrottsmuseum och läktare med 650 sittplatser, utvändig samt friidrottsanläggning med allvädersbanor och läktare med 750 sittplatser.

Glysisvallen har återuppstått som en av Norrlands modernaste idrottsplatser. En av de vackraste har den alltid varit sedan den kom till.

Välkommen!

Glysisvallen AB har 5 i betyg!

Glysisvallen AB har betygsatts av två personer varav två även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

5 /5

2 betyg. 2 kommentarer

Stig S.

för 2 månader sedan

Fint bemötande, bra gym, relevant gymkostnad, bra öppettider på gymet. Ishallen, en vacker byggnad jämfört med andra ishallar jag sett. Ser fram mot kommande ishockeyupplevelser hälsar en ”hemvändare” efter 18 år i Nyköping.

Jens

för mer än ett år sedan

Gott bemötande

Karta och andra adresser

Promenaden, 824 33 Hudiksvall

Glysisvallen AB har verksamhet på Promenaden, Hudiksvall. 

Glysisvallen AB gick med vinst (2021)

Glysisvallen AB gick med vinst, 1 350 000 kr. Glysisvallen AB ökade sin omsättning med 8,51% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 11 anställda, snittlönen har minskat 0,31%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Glysisvallen AB:

Bolaget har till föremål att inom den kommunala kompetensen äga och förvalta fastigheter och anläggningar. Bolaget är skyldig att utföra de uppdrag som bolaget tilldelas av sin ägare. Verksamheten ska bedrivas åt ägaren'/i ägarens ställe. Ändamålet med bolagets verksamhet är att i första hand att bedriva friskvård och fritidsverksamhet samt verksa för utveckling av goda mijöförhållanden inom kommunens frivilliga och obligatoriska ansvarsområden. Dessutom inom ramen för tillfällig överskottskapacitet, och i enlighet, med självkostnadsprincipen, bedriva rådgivande verksamhet inom ovan angivna kompetensområden. Bolaget ska i sin verksamhet agera med iakttagande av samma begränsningar som skulle ha gällt om verksamheten istället utförts i kommunal regi. Detta innebär att bolaget ska säkerställa att det agerar inom det fastställda kommunala ändamålet och de kommunala befogenheter som utgör sam för verksamheten. Bolaget får endast göra avsteg från ovanstående i den utsträckning det finns författningstöd för detta. När det gäller tillhandahållandet av lokaler skall bolaget tillämpa bestämmelsen i 1 kap 3§ lagen om vissa kommunala befogenheter enligt vilken vinstförbudet inte skall tillämpas.

Verksamheten ingår i:

Glysisvallen AB

Organisationsnummer:

556315-5125

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Hudiksvalls Kommun

VD:

Lars Olof Stål

Bolaget registrerat:

1988-01-08

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68203 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0650-970 30