Hitta.se
GMK AB - Tillverkare av aluminiumprodukter, Lödning, Elektromekaniska verkstäder, Svetsning, Grossister inom blästringsutrustningar, Försäljning av plåt, Tillverkare av tejp, Tillverkare av form- och pressverktyg, Tillverkare av plastprodukter, Tillverkare av kullager, Legoarbeten, Bearbetning av metaller och legeringar, Tillverkare av stängsel och stängselnät, Grossister av gallerdurk, Försäljning av påsar, kassar och säckar, Tillverkare av plast och gummimaskiner, Ytbehandling, Sliperier, Tillverkare av skumplast, Tillverkare av gummivaror, Tillverkare av metallglaspartier, Övriga metallarbeten, Tillverkare av metalltrådprodukter, Tillverkare av stålrör, stålprofiler, Svarvning, Tillverkare av plastråvaror, Smidesverkstäder, Elautomation, Tillverkare av kalkprodukter, Metallvaruindustrier, Tillverkare av gummi- och plastvaror, Mekaniska verkstäder
GMK AB

GMK AB

i Kiruna

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556303-0781

Växel

Om GMK AB

GMKAB ingår som en del i GMK Koncernen som är en långsiktig samarbetspartner med produktionshöjande och kostnadseffektiva helhetslösningar för processindustrin. Tillverkning, produkter, material och tjänster av hög kvalitet. Erfaren personal och vårt kvalitetstänk ger förväntat resultat till rätt kostnad.

I GMK Koncernen ingår: GMKAB, GMK Mekaniska, AB Rönnquist & Wettainen

5.0
2 omdömen

Karta och andra adresser

Lastvägen 33, 981 38 Kiruna

GMK AB har verksamhet på Lastvägen 33, Kiruna. 

GMK AB gick med vinst (2023)

GMK AB gick med vinst, 10 690 000 kr. GMK AB minskade sin omsättning med -1,54% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 23 anställda, snittlönen har minskat 0,06%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Fordon registrerade på GMK AB

Totalt antal fordon: 16

Senaste införskaffat: en Volvo V90 Cross Country. Fordonet köptes 2023

Visa värdering och all info i bilregistret

Verksamhetsbeskrivningen för Gmkab Gummi Metall Konsult AB:

Bolaget ska bedriva försäljning av gjutmaterial, slitmaterial, beläggningar samt konsultverksamhet i anslutning härtill. Bolagets verksamhet omfattar även förvaltning av fast och lös egendom samt värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Gmkab Gummi Metall Konsult AB

Organisationsnummer:

556303-0781

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Malmfältens Gummi AB

VD:

Mona Mari Bäckström

Bolaget registrerat:

1987-09-03

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

33120 - Reparation av maskiner

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0980-617 14