facebook_pixelGoogle Sweden AB - Kungsbron 2, Stockholm | hitta.se
Hitta.se
måndag10:00 - 18:00
tisdag10:00 - 18:00
onsdag10:00 - 18:00
torsdag10:00 - 18:00
fredag10:00 - 18:00
lördag10:00 - 18:00
söndag10:00 - 18:00
Föreslå ändringar

Om Google Sweden AB

Google Sweden AB är verksam inom databehandling, hosting o.d. och hade totalt 335 anställda 2019. Antalet anställda har ökat med 47 personer sedan 2018 då det jobbade 288 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2004. Google Sweden AB omsatte 1 263 970 000 kr senaste räkenskapsåret (2019).

Är det här ditt företag?

När viktig information saknas om ditt företag får ni färre kundkontakter. Kostnadsfritt första 30 dagarna!


Komplett bevakning av företag med UC Håll Koll

Bli direkt meddelad om förändringar görs för ditt förtag och stoppa bedragarna i tid vid en pågående bolagskapningLäs mer och skaffa ID –Skydd för företag!

Förbättra ditt företags kassaflöde

Google Sweden AB har 1.4 i betyg!

Google Sweden AB har betygsatts av 43 personer varav tio även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

1.4 /5

43 betyg. 10 kommentarer

Gunnar M.

för en vecka sedan

No Comment

Mats F.

för 2 veckor sedan

Jag såg att paypal hade dragit 2599:- kr från GooglePlay för en prenumeration som jag inte gjort , jag försökte få kontakt med Google play en robot tjänst svarade ingen återbetalning görs .Jag tog då kontakt med ägaren till appen och han lovade att full återbetaning skulle ske, jag fick sen ett email från Google play att det återbetalts den 26/1 till mitt Paypal konto, i dag är det den 20/2 och inga pengar på mitt Pay pal .Google är miljadärer jag är pensionär, dom struntar nonchalant att betala tillbaka.

Aage D.

för en månad sedan

Ni skapar problem för mig och många andra med onödiga påfund och nyheter som vi inte behöver . Jag sitter nu med en ny Lenovo - - massor strul mot min Sony Vaio som inte hänger med längre efter 10 år . Google Chrome ? ? ? . Jag var nöjda med Widows 7 Explorer . Nu vill ni av en för mig ofattbar anledning ha 325 :- sek . Må så vara att jag av misstag klickat på något galet . Här är mycket nytt för en 83 årig att reda ut. Jag betalar varje månad automatisk för youtube musik och mig vetterlig har jag inte medgivit att ni utan kvittens från mig kan dra pengar från mitt konto . Google play . Spel och böcker . Jag befattar mig aldrig med spel och har inte läst en bok på flera år .Jag har stoppat betalning på klarna . Ännu en gång HÅLL MIN YOUTUBE REKLAMFRI . Ni har lovat mig youtube utan reklam Då skal det vara utan annars gör ni inte det ni tar betald för . Avtalsbrott ?

Aage D.

för en månad sedan

Jag Aage Drejdal a.drejdal@gmail.com är mycket missnöjd med att ni fyller min youtube med " REKLAM " . Jag betalar varje månad för att slippa reklam . Jag hatar reklam ! ! Behöver ingen reklam ! ! Vill jag handla grejor så söker jag upp ställen med försäljning av det jag tycker mig behöva för tillfället . DET FINNS ANDRA MUSIK KANALER . Stäng av reklamen annars lämnar jag youtube . Jag har varit kund flera år . Nu räcker det . Aage Drejdal . Inte ens en halv stjärna . ÖVERSITTEERFASONER DIKTATUR . går inte att skicka om inte man ger en stjärna . USELT

Erhan H.

för en månad sedan

Jag använder appen family link föratt ha koll på barnens aktivitet i internet. Jag har inte lagt nåt betalningsalternativ och har prickat, kräv godkännanden av köp och nedladdningar, allt innehåll i family link appen. Vi har familj obegränsad abonnemang via tele2. Barnet klickar betalningsalternativ som tele2/comhem utan att jag får e-post eller varning till min mobilnummer eller e-post. Köp för 2999 kronor gör barnet inom några timmar. Jag får inget meddelande om detta. Tele2 säger, det google som skall kontaktas. Men ingen på google som man kan prata och ingen svarar E-posten. La ett köpt spärr i tele2 då spärras allt i hans mobilinternet även om han har obegränsat family abonemang.

Eva O.

för en månad sedan

Mycket mycket dåligt att det inte finns någon fysisk support att prata med. Alla förstår inte tekniska termer på engelska MÅSTE finns support på SVENSKA både via telefon och på er hemsida

Thomas W.

för en månad sedan

Är detta företag seriöst när man via You Tube stänger av en mycket populär nyhetskanal som Swebbtv permanent och helt utan motivering ? Någon kundtjänst finns därefter inte när man vill framföra kritik. Mycket besviken på Google.

Berndt J.

för en månad sedan

Bedrövligt, företaget borde förbjudas. Ingen support och värdelös on line hjälp.

Ingrid S.

för 2 månader sedan

Varför har ett så stort företag ingen kundtjänst? Når inte upp till en stjärna ens!

Kurt :.

för 2 månader sedan

Otroligt dålig kundservice, finns ingen utan hänvisas runt på deras FAQ-sida. Dom är som en hal politiker fast mycket värre. Tvi vale

Ska en medarbetare börja eller sluta?

Beställ innan kl 15 & vi levererar redan nästa dag! Skräddarsy just din tårta med valfri text & bild.Skapa tårta

Din Tårta

Karta och andra adresser

Kungsbron 2, 111 22 Stockholm

Google Sweden AB har verksamhet på Kungsbron 2, Stockholm. 

Google Sweden AB har 20 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Stockholmskontoret är Agile Corp i Stockholm.

Google Sweden AB gick med vinst (2019)

Google Sweden AB gick med vinst, 103 424 000 kr. Google Sweden AB ökade sin omsättning med 13,33% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 335 anställda, snittlönen har ökat 0,01%.


Effektiv tidsplanering.Klicka här!

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Google Sweden AB:

Bolaget skall bedriva utveckling och marknadsföring, tillhandahållande och försäljning av internetrelaterade produkter och'/eller tjänster inom internetsökning, internetannonsering och andra program, produkter, tjänster och applikationer som är relaterade till internet och bedriva produktion och utveckling av datorbaserade teknologiprogram, produkter, tjänster och applikationer samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Google Sweden AB

Organisationsnummer:

556656-6880

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Google International LLC

Bolaget registrerat:

2004-08-14

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

63110 - Databehandling, hosting o.d.

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 08-505 103 00