facebook_pixelNär Skolgården 150C Gotlands län, Stånga - hitta.se

När Skolgården 150C

623 48 Stånga, Gotland Gotlands län

Adress i När i Stånga i Gotlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på När Skolgården 150C.

Hitta hit

Bolån i Stånga - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Stånga. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Stånga

Boendemiljön i När

Människorna i När

Människorna i När

Äldre låg- och medelinkomsttagarfamiljer i villa i glesbygd

I När bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 68 år, vilket är högre än medelåldern i Gotlands kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (42%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, arbeta i trädgården, trav och galopp och antikviteter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 39% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 25% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 63%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 16 952 kr, vilket är 38% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 646 316 kronor i lån.

-38%

Här i Gotland betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på När Skolgården 150C gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

33,60% (11,95)

0,00% (-11,28)

0,242% (0,00)

Summa

33,842% (0,67)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Centerpartiet det största partiet med 33,9% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 294% fler röster än riksgenomsnittet.

C+294%

Bilägande

Man kör gärna Suzuki och Fiat i området.

Suzuki
Fiat

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

2 791 meter från adressen ligger Föräldrakooperativet Bysen Ekonomisk Förening.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (42 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (112 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av När

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rattfylleri

Rapporterat lördagen den 28 november kl 11:05

Patrullen stoppade en traktor i Dalhem och föraren blåste positivt i sållningsinstrumentet.

Föraren av traktorn är medtagen för kroppsbesiktning/ytterligare provtagning, och är efter detta misstänkt för grovt rattfylleri. Klockan 06:38 stoppades en bilist i Endre och misstanke uppstod om rattfylleri även här. Föraren medtogs för ytterligare provtagning och efter detta har hennes körkort omhändertagits.   Klockan 02:46 stoppades ett fordon med tre personer i Eskelhem. Föraren är misstänkt för drograttfylleri och båda passagerarna är misstänkta för narkotikabrott/eget bruk.

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 05:43

Ingen behövde sjukhusvård efter olyckan i Klinte.

Två personbilar bärgades från olycksplatsen på Hamnvägen.

Trafikbrott

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 08:07

Den personbilsförare som polisen skulle kontrollera i Hemse stannade inte vid första stoppförsöket.

Polisen tvingade föraren till ett stopp efter Rone kyrka. Polisen misstänkte att föraren kört bilen under påverkan av alkohol och han medtogs till stationen för fortsatt utredning angående rattfylleri. Han är även misstänkt för att ha kört bilen utan giltig behörighet, ej stannat på polismans tecken, vårdslöshet i trafik och narkotikabrott genom eget bruk samt innehav. Inne på stationen uppmättes hans alkoholhalt till 0.16 milligram per liter andningsluft. Polisen misstänkte att passageraren var påverkad av narkotika. Hon medtogs till stationen för fortsatt utredning angående narkotikabrott genom eget bruk.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
203%
SverigeNär

Brott jämfört med riket