facebook_pixelKneippbyn 15 Gotlands län, Visby - hitta.se
Hitta.se

Kneippbyn 15

622 61 Visby, Gotland Gotlands län

Bolån i Visby - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Visby. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Visby

Tomten är ca 26161 kvadratmeter

Tomten, VÄSTERHEJDE VIBBLE 1:69, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten VÄSTERHEJDE VIBBLE 1:69 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Mellersta Gotland

Människorna i Mellersta Gotland

Människorna i Mellersta Gotland

Medelålders flerbarnsfamiljer med goda inkomster i villaförorter

I Mellersta Gotland bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 43 år, vilket är lägre än medelåldern i Gotlands kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (25%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 34% som högutbildade. 36% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 18% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 57%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 175 kr, vilket är 15% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 923 390 kronor i lån.

-15%

Här i Gotland betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Kneippbyn 15 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

33,60% (11,95)

0,00% (-11,28)

0,242% (0,00)

Summa

33,842% (0,67)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 28,3% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 49% fler röster än riksgenomsnittet.

C+49%

Bilägande

Man kör gärna BMW och Chrysler i området.

BMW
Chrysler

Bostadsmarknaden i Mellersta Gotland

i Mellersta Gotland pågår och planeras det för 193 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 76 objekt till salu i

Just nu finns det 24 hyreslägenheter att byta till i närheten av Kneippbyn. Snitthyran är 8 198 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

936 meter från adressen ligger Förskolan Torpet.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (105 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (63 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Mellersta Gotland

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 30 november kl 06:45

Föraren skulle själv se till att bilen bärgades bort från olycksplatsen på Merkuriusgatan.

Polisen som var på olycksplatsen har identifierat föraren. Polisen har tagit uppgifter för en anmälan och under utredningen kommer man utreda hur olyckan gick till.

Brand

Rapporterat söndagen den 29 november kl 09:42

Två parkerade bilar har brunnit när de stod uppställda utomhus i Visborgsområdet i Visby.

Ytterligare en bil har brandskadats. De drabbade bilarna är tagna i beslag för teknisk undersökning. Förundersökning är inledd om mordbrand då det fanns spridningsrisk till intilliggande fastighet. 

Narkotikabrott

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 07:30

När en polispatrull skulle stoppa en bil för kontroll av förare i Visby hoppade föraren ur bilen och sprang från platsen.

Poliserna sprang efter och kom ikapp föraren som hade misstänkt narkotika på sig. Den misstänkte föraren som är en man greps och den misstänkta narkotikan togs i beslag för vidare analys av mängd och substans. Mannen är misstänkt för narkotikabrott i överlåtelsesyfte, vilket innebär att polisen misstänker att mannen tänkt sälja den misstänkta narkotikan till andra.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
203%
SverigeMellersta Gotland

Brott jämfört med riket