facebook_pixelGra Bygg Och Inglasning AB - Norra Oskarsgatan 17, Linköping | hitta.se
Hitta.se

telefonnummer

Om Gra Bygg Och Inglasning AB

Gra Bygg och Inglasning AB är ett aktiebolag. Vi är din totala entreprenör Vi ger dig en helhetslösning till marknadens bästa pris Auktoriserad återförsäljare för SVENSKA LUMON AB Vi hjälper dig under hela processen med inglasning av balkong & Uterum, vi hjälper till med Bygglovsansökan och vi tillhandahåller andra bygg tjänster till låga priser.

Gra Bygg Och Inglasning AB har 3.8 i betyg!

Gra Bygg Och Inglasning AB har betygsatts av åtta personer varav sju även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

3.8 /5

8 betyg. 7 kommentarer

Marie B.

för 6 månader sedan

Jättefin inglasning och proffsigt bemötande!

Juha K.

för 6 månader sedan

Fick inglasning av vår balkong utförd idag, duktiga hantverkare.

H A.

för mer än ett år sedan

Bra och snabb service. Nöjd med utfört arbete i samband med servisen av vår inglasning. Rekommenderar.

Lennart A.

för mer än ett år sedan

Dagens service är ett toppenföreta. Fixade våra balkongdörrar jättesnabbt Och bra.Alme'n.Bovieran😄

Nöjd B.

för mer än ett år sedan

Har anlitat 2 företag för inglasning av balkong varav GRA är den ena. GRA har utfört jobbet bra och jämförelsevis mycket bättre än det andra bolaget(TBO-Haglinds) som var helt katastrof. GRA har lite svårt att planera leverans dag samt när fakturan skall komma annars helt ok.

Missnöjd

för mer än ett år sedan

UNDVIK DETTA BOLAG! Anlitade detta företag tillsammans med grannar i området för att byta plank, hade vi valt själva hade vi tagit något annat. De gav ett oseriöst intryck rakt igenom. Offerten vi fick visade inte ett fast pris utan bara ett pris per meter plank. Utan förvarning vaknade vi på Kristi himmelsfärd av att en mängd okända människor, varav många barn, rev alla plank i området. De kom oanmält en vecka senare och byggde nytt plank som var helt undermåligt med bland annat fula skarvningar, sneda stolpar och plankor, oregelbundna springor mellan plankorna, utstickande skruvar och reglar liggandes rätt mot jorden. Några dagar senare knackade ägaren på en kväll mitt i nattning av barnen för att besikta planket, då tiden inte passade bad jag honom komma åter, vilket hansa att han skulle göra. En månad senare får vi en faktura som ska betalas omgående. Eftersom vi inte var nöjda med planket bad vi att få en besiktning vilket ägaren inte tyckte var nödvändigt eftersom ”planket är lika långt på eran sida som på grannens”. Efter påtryckning fick vi dock en besiktning. Under besiktningen hade vi med oss en närstående som är utbildad hantverkare. Ägaren var under hela besiktningen arrogant och ifrågasättande och var väldigt motvillig till att åtgärda planket enligt våra önskemål (och ursprungliga överenskommelse). På nytt dröjde några veckor innan GRA ännu en gång dök upp oanmälda och rev planket. Dagen efter byggdes planket upp på nytt, delvis enligt vad vi kommit överens om. I det slutgiltiga planket är det dock fortfarande små mellanrum mellan reglar och stolpar, stora stötmärken i virket, fula skarvningar med olika dimensioner i virket och brädor som inte sitter lodrätt som de bör göra. Vi noterade även att firmans snickare arbetade 7,5 timmar utan måltidsrast vilket tydligt påverkade dom mot slutet av dagen. Eftersom hantverkarna blev skjutsade till oss av ägaren hade de själva ingen möjlighet att ta sig därifrån för att köpa mat. När ägaren sedan kom pratade han på ett nedvärderande sätt om sina anställda med oss, i deras närvaro. Ägaren är fortfarande helt oförstående till vårt missnöje kring den estetiska biten trots att det ärligt talat ser ut som skit. Det bemötande vi fått i samband med klagomål inbegriper bland annat att vi är ett ”gäng snorungar som snackar skit och inte vill betala”. Totalt tog det exakt tre månader att få ett undermåligt plank byggt. Undvik denna firma om ni vill ha ett bolag som håller överenskommelser, meddelar innan de kommer, passar tider, har ett got kundbemötande och är yrkesskickliga.

Mycket M.

för mer än ett år sedan

Håll er undan från detta företag! Om ni anlitar det, se till att få skriftligt på allt som bestäms och sägs, allt i minsta detalj, för att undvika att bli lurad.

Karta och andra adresser

Norra Oskarsgatan 17, 582 73 Linköping

Gra Bygg Och Inglasning AB har verksamhet på Norra Oskarsgatan 17, Linköping. 

Gra Bygg Och Inglasning AB gick med vinst (2019)

Gra Bygg Och Inglasning AB gick med vinst, 74 000 kr. Gra Bygg Och Inglasning AB minskade sin omsättning med -30,16% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Gra Bygg Och Inglasning AB:

Bolaget skall utföra inglasningsarbeten, annan byggverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Gra Bygg Och Inglasning AB

Organisationsnummer:

559131-8042

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2018-01-17

F-skatt:

Nej

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

43320 - Byggnadssnickeriarbeten

Branscher

Olika mobilformat

Mobilformat för 073-366 08 06