Hitta.se

Gra Bygg Och Inglasning AB

i Linköping

Org.nr. 559131-8042

telefonnummer

Stängt

Om Gra Bygg Och Inglasning AB

Gra Bygg Och Inglasning AB är verksam inom byggnadssnickeriarbeten och hade totalt 1 anställd 2019. Antalet anställda är oförändrat sedan året innan. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2018. Gra Bygg Och Inglasning AB omsatte 2 387 000 kr senaste räkenskapsåret (2019).

3.9
7 omdömen
M

Marie B.

för mer än ett år sedan

Jättefin inglasning och proffsigt bemötande!

J

Juha T.

för mer än ett år sedan

Fick inglasning av vår balkong utförd idag, duktiga hantverkare.

H

H T.

för mer än ett år sedan

Bra och snabb service. Nöjd med utfört arbete i samband med servisen av vår inglasning. Rekommenderar.

L

Lennart G.

för mer än ett år sedan

Dagens service är ett toppenföreta. Fixade våra balkongdörrar jättesnabbt Och bra.Alme'n.Bovieran😄

M

Missnöjd

för mer än ett år sedan

UNDVIK DETTA BOLAG! Anlitade detta företag tillsammans med grannar i området för att byta plank, hade vi valt själva hade vi tagit något annat. De gav ett oseriöst intryck rakt igenom. Offerten vi fick visade inte ett fast pris utan bara ett pris per meter plank. Utan förvarning vaknade vi på Kristi himmelsfärd av att en mängd okända människor, varav många barn, rev alla plank i området. De kom oanmält en vecka senare och byggde nytt plank som var helt undermåligt med bland annat fula skarvningar, sneda stolpar och plankor, oregelbundna springor mellan plankorna, utstickande skruvar och reglar liggandes rätt mot jorden. Några dagar senare knackade ägaren på en kväll mitt i nattning av barnen för att besikta planket, då tiden inte passade bad jag honom komma åter, vilket hansa att han skulle göra. En månad senare får vi en faktura som ska betalas omgående. Eftersom vi inte var nöjda med planket bad vi att få en besiktning vilket ägaren inte tyckte var nödvändigt eftersom ”planket är lika långt på eran sida som på grannens”. Efter påtryckning fick vi dock en besiktning. Under besiktningen hade vi med oss en närstående som är utbildad hantverkare. Ägaren var under hela besiktningen arrogant och ifrågasättande och var väldigt motvillig till att åtgärda planket enligt våra önskemål (och ursprungliga överenskommelse). På nytt dröjde några veckor innan GRA ännu en gång dök upp oanmälda och rev planket. Dagen efter byggdes planket upp på nytt, delvis enligt vad vi kommit överens om. I det slutgiltiga planket är det dock fortfarande små mellanrum mellan reglar och stolpar, stora stötmärken i virket, fula skarvningar med olika dimensioner i virket och brädor som inte sitter lodrätt som de bör göra. Vi noterade även att firmans snickare arbetade 7,5 timmar utan måltidsrast vilket tydligt påverkade dom mot slutet av dagen. Eftersom hantverkarna blev skjutsade till oss av ägaren hade de själva ingen möjlighet att ta sig därifrån för att köpa mat. När ägaren sedan kom pratade han på ett nedvärderande sätt om sina anställda med oss, i deras närvaro. Ägaren är fortfarande helt oförstående till vårt missnöje kring den estetiska biten trots att det ärligt talat ser ut som skit. Det bemötande vi fått i samband med klagomål inbegriper bland annat att vi är ett ”gäng snorungar som snackar skit och inte vill betala”. Totalt tog det exakt tre månader att få ett undermåligt plank byggt. Undvik denna firma om ni vill ha ett bolag som håller överenskommelser, meddelar innan de kommer, passar tider, har ett got kundbemötande och är yrkesskickliga.

Läs mer...
M

Mycket M.

för mer än ett år sedan

Håll er undan från detta företag! Om ni anlitar det, se till att få skriftligt på allt som bestäms och sägs, allt i minsta detalj, för att undvika att bli lurad.

Innehållet i denna sektion är skapat av användare

bild på skapa företagskonto

Ditt företag? Syns i miljontals sökningar

 • Ta kontroll över företaget
  Nå fler potentiella kunder
 • Karta och andra adresser

  Norra Oskarsgatan 17, 582 73 Linköping

  Gra Bygg Och Inglasning AB har verksamhet på Norra Oskarsgatan 17, Linköping. 

  Gra Bygg Och Inglasning AB gick med vinst (2019)

  Gra Bygg Och Inglasning AB gick med vinst, 74 000 kr. Gra Bygg Och Inglasning AB minskade sin omsättning med -30,16% senaste räkenskapsåret.

  Användarbilder

  Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

  Verksamhetsbeskrivningen för Gra Bygg Och Inglasning AB:

  Bolaget skall utföra inglasningsarbeten, annan byggverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

  Verksamheten ingår i:

  Gra Bygg Och Inglasning AB

  Organisationsnummer:

  559131-8042

  Bolagsform:

  Aktiebolag

  Bolaget registrerat:

  2018-01-17

  F-skatt:

  Nej

  Momsregistrering:

  Ja

  Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

  43320 - Byggnadssnickeriarbeten

  Branscher

  Olika mobilformat

  Mobilformat för 073-366 08 06