Green Cargo AB Godsstationen , Fors - hitta.se

Adress

Godsstationen
774 97 Fors

Leveransadress

Om Green Cargo AB

Green Cargo erbjuder hållbara logistiklösningar för det skandinaviska näringslivet. Bolaget ägs till 100 procent av svenska staten och förvaltas av Näringsdepartementet. Vi bygger våra kunders transportflöden ut i Europa. I det arbetet samarbetar vi även med andra aktörer och transportslag. Green Cargo har en stor geografisk täckning inklusive ett stort antal lastnings- och lossningspunkter nationellt. I vårt nätverk trafikerar vi cirka 300 platser i Sverige, Norge och Danmark och med samarbetspartners når vi hela Europa. Många av våra kunder finns inom branscher som kemi/energi, verkstadsindustri, fordonsindustri och dagligvaruhandel. Green Cargo är den enskilt största järnvägsoperatören för gods i Sverige. Vi kör 400 godståg varje dygn i Sverige och ersätter 10 000 lastbilstransporter på vägnätet. Visionen om järnvägslogistik i världsklass är drivande för bolaget.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Green Cargo AB?

Skriv ett omdöme

Green Cargo AB gick med förlust (2018)

Green Cargo AB gick med förlust, -178 000 tkr. Green Cargo AB minskade sin omsättning med -1.61% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 1718 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Verksamhetsbeskrivningen för Green Cargo AB:

Bolagets verksamhet ska vara att, direkt eller indirekt, tillhandahålla logistik- och godstransporttjänster till nationella och internationella kunder i huvudsak inom järnvägsområdet samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Green Cargo AB

Organisationsnummer:

556119-6436

Bolagsform:

Aktiebolag

VD:

Ted Sven Severin Söderholm

Bolaget registrerat:

2001-01-15

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

33170 - Reparation och underhåll av andra transportmedel

Andra format av 010-455 40 00