Hitta.se

Gustavsbergs vårdcentral

i Gustavsberg

CheckboxVerifierat

Org.nr. 232100-0016

Besök

Om Gustavsbergs vårdcentral

Gustavsbergs vårdcentral är verksam inom Medicinsk laboratorie m.m. och Primärvårdsmottagningar med läkare m.m. i Gustavsberg.

2.8
18 omdömen
E

Ewa L.

för mer än ett år sedan

Nya numret är 08-123 395 50

U

Ulla K.

för mer än ett år sedan

Otrevligt bemötande av sjuksköterska . Det var ett Akut besök.

A

Anita E.

för mer än ett år sedan

Lätt att nå fast de ringer en halvtimme efter utsatt tid... Alltid kloka o vänliga. Håller tiderna till besöken Bra personal. God stämning!

A

Anna M.

för mer än ett år sedan

Vill bara ge 5 stjärnor till Olle på rehab för superfint bemötande av min 11 åriga dotter och hennes knäproblem. Peppade,ödmjuk och kunnig men framförallt förtroendeingivande för en tjej som av olika anledningar har ett relativt dåligt förtroende för vårdcentralen. Fler Olle åt folket!

Läs mer...
G

Gustavsbergsbo

för mer än ett år sedan

I kontakt och rådgivning så har det varit ett skämt, Vi är flera i familjen med små barn och det har hänt att vi har behövt rådgivning eller en akut tid. Jag har näst intill alla gånger varit tvungen stå på mig för att få en akut tid. Senaste tillfället var häromdagen där dom bad mig boka in en tid med ”alltid öppet” trots mina besvär, där jag hävdade att jag behövde ta prover och behöver därför en fysisk läkartid och att en tid på alltid öppet inte kommer att kunna ge mig det men där hon i rådgivningen förtsätter och säger att dom visst kan remittera mig. När jag väl ska boka en tid till alltid öppet finns det inga tider förens 2 dagar dessutom helg emellan, mina besvär ökade. När jag väl sitter med online läkaren säger han att han inte kan hjälpa mig och att jag behöver boka en tid på vårdcentralen och detta omgående. Det sitter tyvärr två i rådgivningen som är väldigt osympatiska och nonchalerande där man upplever att man måste kämpa till sig tider, de dessutom ifrågasätter och förminskar med en nedlåtande attityd. I alla dessa fall jag berättar om och vi till slut fått en tid har vi behövt sätta in behandlingar eller åka vidare till sjukhus. Har även funnits läkare som under mötet betett sig på ett sätt som går under all kritik. Läkaren i fråga hade fått många klagomål. Känner mig inte alls trygg med Gustavsbergsvårdcentral och deras personal som finns på plats och i bemötandet. Vi kommer nu efter denna sista gång söka oss till en annan vårdcentral och vi rekommenderar inte denna vårdcentral

Läs mer...
O

Okänd

för mer än ett år sedan

Bara strul

K

Katastrofalt

för mer än ett år sedan

Extremt svårt att boka tid! Via 1177 så kan man enbart boka akut läkartid som varar mellan 5-10 min. Ringa in och få kontakt är hopplöst. Nyinflyttad och ska försöka boka en tid för borttagning av stygn!! Kanske de bör göra så man kan boka läkartid via 1177...

Läs mer...
G

Gud

för mer än ett år sedan

Extremt svårt att få kontakt med vårdcentralen, speciellt om man har en mycket enkel fråga av vikt.. Utan att den är akut! . Så är de nästan trevliga.. Svårt att bli sedd.

V

Veronica

för mer än ett år sedan

Betalar pengar för att få hjälp och ingenting fick man och otrevlig var han, fick 3 minuter med läkaren

D

Dålig S.

för mer än ett år sedan

Svårt att boka tider eftersom många läkare slutat

Innehållet i denna sektion är skapat av användare

Karta och andra adresser

Odelbergs Väg 19, 134 40 Gustavsberg

Gustavsbergs vårdcentral har verksamhet på Odelbergs Väg 19, Gustavsberg. 

Gustavsbergs vårdcentral har 504 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Gustavsbergskontoret är Barnavårdscentral Fisksätra Vårdcentral i Saltsjöbaden.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 08-718 73 20