Hässelby Vårdcentral Hässelby Torg 20, Hässelby - hitta.se

Tidsbokning

Om Hässelby Vårdcentral

Hässelby vårdcentral är en akademisk vårdcentral. Det innebär att vi fått i uppdrag att stärka kompetensen, utvecklingen, utbildningen och även forskningen i vårt område.

Våra lokaler ligger centralt på Hässelby Torg. Här finns bland annat läkarmottagning, kuratorer, psykolog, mödra- och barnavårdcentral, apotek och provtagningslaboratorium. Vi kan också erbjuda dig vård när det gäller idrottsskador och har utrustning och kompetens för att kunna göra kvalificerade öron-, näs- och halsundersökningar.


Karta och andra adresser

Hässelby Torg 20, 165 55 Hässelby

Parkeringsplatser i närheten

Närmaste parkeringsplatserna i området är Hässelbygårdsskolan, Loviselundsskolan, Johannelundstoppen Infarts P.

122m

Parkering (Easypark)

Hässelbygårdsskolan

319m

Parkering (Easypark)

Loviselundsskolan

439m

Parkering (Easypark)

Johannelundstoppen Infarts P

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Hässelby Vårdcentral?

Lämna omdöme

1.0 /5

2 betyg. 2 kommentarer

Andrew

för 3 månader sedan

Blir bollad mellan kirurg och vårdcentralen vill inte ta sitt ansvar även fast det ligger på deras bord, hört väldigt många liknande historier, GÅ INTE DIT.

Elizabeth

för mer än 6 månader sedan

Ringde idag kl. 08.00 , de skulle ringa efter 10 min. men ringde 08.45 . Jag kräv att en doktor skulle titta på mitt barn men kvinna som svarade det nekade det och sa att en sjuktkeskaska titta på honom, jag sa att jag ville ha en doktor men hon sa nej,de hade tid för en doktor men hon ville inte ge mig den för mitt barn! Jag är så less att man måste alltid tigga en tid med de för en barn eller för ens själv , otrevlig personal i telefon och låååånga väntetider.

Branscher

Andra format av 08-687 66 12