Hitta.se

Hässelby Vårdcentral

i Hässelby

CheckboxVerifierat

Org.nr. 232100-0016

Tidsbokning

Besök

Hässelby Torg 20 Karta

Leveransadress

Box 3340
165 21 Hässelby

Om Hässelby Vårdcentral

Hässelby Vårdcentral är verksam inom Primärvård, ej läkare och Mödravårdscentraler i Hässelby.

Hässelby Vårdcentral har 1.7 i betyg!

Hässelby Vårdcentral har betygsatts av sex personer varav sex även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

1.7 /5

6 betyg. 6 kommentarer

Boende S.

för mer än ett år sedan

Ett mycket otrevligt och oempatiskt bemötande, som lärare skulle jag aldrig bemöta mina elever på ett sådant otrevligt sätt och jag har ett mycket stressigt arbete, jag vill göra gott och inte skada, etiska principer som borde följas av alla som arbetar i vården, förslag att Ni samlas till ett personalmöte och diskuterar och ev. kommer till rätta med frågan, den enda som var trevlig var damen i kassan, dessutom en slarvig slutsats av mitt blodtryck, Ni tycka tro att patienterna inte förstår så mycket

Frank

för mer än ett år sedan

Mycket ovänligt bemötande. Vi har tyvärr inte tid att ta hand om ditt ärende gällande friskhetsintyg. Ring nån privat istället. Klick

Britt T.

för mer än ett år sedan

Jag skrev en positiv recension för tre år sedan och den gäller fortfarande. Sedan dess har jag kallats till årliga möten med min husläkare och min diabetessköterska, har varit på medicinsk fotvård, som jag kallas till tre gånger om året, och har även varit på ögonbottenfotografering. Allt här i Hässelby där jag bor! Jag är mycket nöjd!

Sara

för mer än ett år sedan

Tar en månad från att en annan instans begär prover från läkaren på vc tills jag får en tid (som jag tror är en remiss till ytterligare ett ställe), läkaren sitter och ljuger mig rakt i ansiktet om när begäran kom in (vilket jag kan se i min egna journal) då instansen som begärt ut prover från vc redan tagit och behandlat resultatet på annat håll. Läkaren vägrar godta utlåtande från specialist läkare, hävdar att enheten jag behöver en ny remiss till inte existerar osv. Och det är bara senaste besöket. Alla vettiga läkare slutar innom en väldigt kort tid. Jag misstänker att dom flyr fältet. Alltid slut på akuttider om du ringer mer än 1 minut efter telefonen öppnar, en icke akuttid är det minimum 2 månader innan du får träffa läkare.

Andrew

för mer än ett år sedan

Blir bollad mellan kirurg och vårdcentralen vill inte ta sitt ansvar även fast det ligger på deras bord, hört väldigt många liknande historier, GÅ INTE DIT.

Elizabeth

för mer än ett år sedan

Ringde idag kl. 08.00 , de skulle ringa efter 10 min. men ringde 08.45 . Jag kräv att en doktor skulle titta på mitt barn men kvinna som svarade det nekade det och sa att en sjuktkeskaska titta på honom, jag sa att jag ville ha en doktor men hon sa nej,de hade tid för en doktor men hon ville inte ge mig den för mitt barn! Jag är så less att man måste alltid tigga en tid med de för en barn eller för ens själv , otrevlig personal i telefon och låååånga väntetider.

Karta och andra adresser

Hässelby Torg 20, 165 55 Hässelby

Hässelby Vårdcentral har verksamhet på Hässelby Torg 20, Hässelby. 

Hässelby Vårdcentral har 503 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Hässelbyskontoret är Jakobsbergs Sjukhus i Järfälla.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 08-687 66 12

Telefonformat för 08-123 409 83