Hitta.se
Hötorgets Vårdcentral AB

Hötorgets Vårdcentral AB

i Stockholm

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556853-8903

Om Hötorgets Vårdcentral AB

Vi erbjuder tidsbeställning med kort väntetid.

Personal på mottagningen består av erfarna läkare i allmänmedicin samt distriktssköterskor med inriktning mot diabetes, nutrition, hjärt-kärlsjukdomar och astmaallergi. Vi har god möjlighet till laboratorium, röntgen, och andra medicinska undersökningar så att du som patient kan få svar inom ett par dagar.

2.7
12 omdömen
D

Dana-Cristina M.

för mer än ett år sedan

Försöker ringa ett tjänstesamtal 14.30. "Vill du bli uppringd så fort vi kan?" men utan möjlighet att lämna meddelande om att det gäller ett tjänsteärende. De ringer tillbaka, 2 (!!!) signaler, 18.40 och lägger på. Uruselt och bottenbetyg från mig!!!

Läs mer...
B

Birgitta S.

för mer än ett år sedan

Bästa VC jag har varit på!!! Kunnig läkare och trevlig sjuksköterska samt undersköterskor. Rekommenderar Hötorgets Vårdcentral till alla!

J

Jan P.

för mer än ett år sedan

Fick ett väldigt bra bemötande av den manliga receptionisten som hjälpte mig trots att det egentligen inte fanns tid. Tack för det, Mvh Jan P

A

Anonym

för mer än ett år sedan

Väldigt bra VC, bra mottagning och bra personal !

A

Anonym

för mer än ett år sedan

Jag var på besök här, närmare ett år sedan nu så vet inte om läkaren arbetar kvar. Rutinbesök för att få recept på min vanliga allergimedicin mot pollenallergi men istället får jag en 40 min utläggning om att mediciner (generellt) inte fungerar, cancer inte är annat än påhitt och inbillning (!!!) och att jag istället för att äta min allergimedicin borde flytta till Rumänien för de har den bästa probiotikan som endast finns att få tag på där. Den hjälper mot allt, men var tvungen att förtäras senast något dygn efter produktionen, därav att man måste vara på plats... Detta är ett litet axplock av en 40 min monolog av en fullkomligt delusional läkare där jag satt helt stum och trodde jag var med i dolda kameran. Gjorde anmälan efter och antar (hoppas) att hon slutat nu, bytte vårdcentral direkt efter besöket. Besöket avslutades med att läkaren ställde sig undrande hur jag fortfarande kunde vilja ha recepten på min medicin trots att hon förklarat att allergi var hittepå och tipsat mig om fabriken i Rumänien. Fullkomligt surrealistisk upplevelse och önskar att jag hade spelat in samtalet då det uppriktigt är en av de märkligaste upplevelserna i hela mitt liv.

Läs mer...
C

Clara

för mer än ett år sedan

Läkaren hade extremt dålig attityd. Klagade på henne i receptionen efteråt varpå hon ringde upp mig och hotade mig med att inte skicka remissen. Aldrig varit med om mer oprofessionellt bemötande inom vården någonsin.

A

Ann S.

för mer än ett år sedan

Väldig nöjd. Nogran läkare! Lugn miljö. Man känner sig inte stressad. Vänligt bemötande.

A

Anonym

för mer än ett år sedan

Helt bedrövligt, rekommenderar ingen att gå hit. Arroganta och nedvärderande läkare. Litar inte på blodprover trots att man tagit dem hos dem. Fått göra om samma prover om och om igen för att resultaten inte stämmer med vad de vill se, vilket resulterat i att jag inte fått någon hjälp under 8 månader. De "tror inte på mediciner", litar inte på andras omdömen, fått tips i stil med att det blir bra bara jag går ut i solen, avbryter en mitt i meningar, fått medicin utskriven med fel styrka osv. Enda positiva är läget, men det spelar ju ingen roll om läkarna ändå inte kan göra sitt jobb.

Läs mer...
M

Martin O.

för mer än ett år sedan

Den absolut sämsta vården jag har varit med om.

A

Ann

för mer än ett år sedan

Datorerna fungerade inte De lovade att skriva ut recept men det blev bortglömt Fick själv be om att kontrollera blodtrycket som visade sig vara högt Fick ny tid om 14 dagar för att kontrollera blodtrycket men vill inte gå tillbaka Gå inte till denna vårdcentral

Läs mer...

Innehållet i denna sektion är skapat av användare

Karta och andra adresser

Kungsgatan 48, 111 35 Stockholm

Hötorgets Vårdcentral AB har verksamhet på Kungsgatan 48, Stockholm. 

Hötorgets Vårdcentral AB har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Stockholmskontoret är Sabbatsbergs Vårdcentral i Stockholm.

Hötorgets Vårdcentral AB gick med vinst (2022)

Hötorgets Vårdcentral AB gick med vinst, 684 000 kr. Hötorgets Vårdcentral AB ökade sin omsättning med 15,1% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Hötorgets Vårdcentral AB:

Aktiebolaget ska bedriva vårdcentral och därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Hötorgets Vårdcentral AB

Organisationsnummer:

556853-8903

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2011-05-26

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Nej

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

86211 - Primärvårdsmottagningar med läkare m.m.

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 08-24 55 91