Hagabergs Folkhögskola Erik Dahlbergs Väg 60, Södertälje - hitta.se

Om Hagabergs Folkhögskola

Hagabergs folkhögskola är en mötesplats mitt i Södertälje inbäddad i en lummig park. Här träffas dagligen över 300 kursdeltagare samt lunch- och konferensgäster i våra olika lokaler. Hagaberg har en kreativ miljö som passar för lärande, utveckling och rekreation, en plats för utveckling och lärande i gemenskap med andra människor. Vi har konferenslokaler i varierande storlek och är ett prisvärt alternativ för både större och mindre konferensgrupper. Utöver teknisk utrustning har flera av lokalerna även flygel eller piano, vilket skapar förutsättningar för musikinslag och för kördagar etc! Vi har även ett vandrarhem med vackra rum till ett bra pris.

Du reser till oss på ca 30 minuter från Stockholms centrum med pendeltåg eller bil och vi har en stor parkering där du kan parkera gratis. Bussförbindelserna är goda till pendeltåg och Södertälje centrum. Till fots tar det ca 10 min till Södertälje centrum samt till Östertälje station.

Varmt välkommen!

Karta och andra adresser

Erik Dahlbergs Väg 60, 152 70 Södertälje

Hagabergs Folkhögskola har kontor på Erik Dahlbergs Väg 60 i Hagaberg, SödertäljePå denna adress finns även 2 andra företag registrerade.

Hagabergs Folkhögskola har 9 verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Södertäljeskontoret är Efs Mittsverige i Södertälje.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Hagabergs Folkhögskola?

Skriv ett omdöme

Andra format av 08-550 910 00