facebook_pixelHamnvägen 4A Hallands län, Bua - hitta.se

Hamnvägen 4A

Hallands län

Bolån i området - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i området. Vår snittränta är 1,37%*. Få ett individuellt ränteerbjudande hos Nordea.

Räkna på ditt bolån!Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1.000.000 kronor är den effektiva räntan 1,38% (sep 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,37% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1.343.071 kronor och den första avbetalningen är 2.808 kronor.
Bolån i området

Boendemiljön i Hamnvägen 4A

Människorna i Hamnvägen 4A

Familjer med barn i grundskoleålder

I Hamnvägen 4A har 23% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är högre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i grundskoleålder och 31% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är högre än genomsnittet (23%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 25% som högutbildade. 33% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 25% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 54%.

Här i Varberg betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda i området gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 1,8 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,33(-1,32)

10,82(-0,46)

0,242(0,00)

Summa

31,392(-1,78)

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 1 objekt till salu i Varberg Norra

Det har sålts 10 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 25 092 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 22 737 kr/m2 och går upp med 43.47 %.

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av Hamnvägen. Snitthyran är 8 324 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i området

På Hällevägen 9 ligger Arakullens Förskola.

Händelser och brott i närheten av Hamnvägen 4A

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat måndagen den 19 oktober kl 08:49

Polis och räddningstjänst larmas till Apelviksvägen med anledning av att det ska brinna i en lägenhet.

Det visar sig att en gaständare exploderat och lägernhetsinnehavaren slängde den i en papperskorg som började brinna. Branden släcktes men en del rök spred sig i lägenheten. Inga personskador. Ingen misstanke om brott.

Trafikolycka, singel

Rapporterat onsdagen den 14 oktober kl 01:04

På länsväg 927 i Hanhals har en bilist kört av vägen.

Föraren av bilen, en kvinna i 70-årsåldern, har kommit för nära kanten och kört i diket. Inga uppgifter om personskador och inga misstankar om brott.

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat fredagen den 9 oktober kl 06:46

Dagens presstalespersoner är Christer Fuxborg och Hans-Jörgen Ostler. Under kvällen kommer Thomas Fuxborg.

00:25 Hylte, allmänfarlig vårdslöshet. Brandlarm kommer in till SOS från en adress på Norra industrigatan. Räddningstjänst och polis åker till platsen och kan konstatera att det skett en torrkokning. Ingen har kommit till skada och polisen skriver en anmälan. 01:01 Kungsbacka, rattfylleri. Patrull stannar och kontrollerar en bil vid Fjärrås station. Patrullen misstänker föraren för grov olovlig körnings samt rattfylleri. Föraren blåser positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med till polisstationen för provtagning som misstänkt för rattfylleri. 01:21 Varberg, rattfylleri. Patrull stoppar en bilist på riksväg 41 i Derome, föraren blåser positivt i polisens sållningsinstrument och för följa med till polisstation för provtagning som misstänkt för rattfylleri.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
138%
SverigeHamnvägen 4A

Brott jämfört med riket