facebook_pixelSolgårdsvägen 18E Hallands län, Falkenberg - hitta.se

Solgårdsvägen 18E

311 97 Falkenberg, Falkenberg Hallands län

Adress i Årstad i Falkenberg i Hallands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Solgårdsvägen 18E.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Solgårdsvägen 18E är ett flerfamiljshus.

Bolån i Falkenberg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Falkenberg. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Falkenberg

Boendemiljön i Årstad

Människorna i Årstad

Människorna i Årstad

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I Årstad bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 40 år, vilket är lägre än medelåldern i Falkenbergs kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (18%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 30% som högutbildade. 28% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 28% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 10 356 kr, vilket är 62% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 114 297 kronor i lån.

-62%

Här i Falkenberg betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Solgårdsvägen 18E gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,10% (-0,55)

10,82% (-0,46)

0,242% (0,00)

Summa

32,162% (-1,01)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 26,2% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 116% fler röster än riksgenomsnittet.

C+116%

Bilägande

Man kör gärna Honda och Mitsubishi i området.

Honda
Mitsubishi

Bostadsmarknaden i Årstad

Just nu finns 2 objekt till salu i Blixtorp

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

553 meter från adressen ligger Klockans förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (275 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (96 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Årstad

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Övrigt

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 12:47

På grund av utbildning kommer samtliga samtal att besvaras av ledningscentralen fram t.o.m. kl. 15:00.

Trafikolycka, personskada

Rapporterat måndagen den 23 november kl 08:01

Föraren av en personbil har kolliderat med en älg på E6 vid Heberg. Föraren till sjukhus.

Vi fick via SOS larm om en singelolycka på E6 vid Heberg i södergående riktning. Förbipasserande ringde in om en personbil med tillknycklad front. Initialt oklart skadeläge. Ambulans, räddningstjänst och polis larmas till platsen. Det visar sig att föraren har kolliderat med en älg. Föraren är förd till sjukhus. Inga uppgifter om skador. Trafiken har bitvis varit avstängd i sammanband med olyckan, men är nu påsläppt.

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat måndagen den 16 november kl 06:53

Nedan följer ett urval av nattens händelser.

04.08 Singelolycka, Falkenberg På E6 i Slöinge, i norrgående riktning, har en personbil kört in i vägräcket. Inga kända personsskador. Norrgående körfält blir tillfällfälligt avstängt. Bilen bärgas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
120%
SverigeÅrstad

Brott jämfört med riket