facebook_pixelFyrklövervägen 1 Hallands län, Glommen - hitta.se
Hitta.se

Fyrklövervägen 1

311 98 Glommen, Falkenberg Hallands län

En villa byggd 2005

På adressen finns en villa byggd 2005. Huset är 169 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Digesgård.

Värderingen är 33 076 kr/m²

Villan på Fyrklövervägen 1 värderas till ca 5 590 000 kr (33 076 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

5 590 000 kr

Bolån i Glommen - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Glommen. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Glommen

Tomten är ca 969 kvadratmeter

Tomten, GALTÅS 1:108, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten GALTÅS 1:108 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Digesgård

Människorna i Digesgård

Människorna i Digesgård

Äldre och pensionerade medelinkomsttagarpar utan barn i villa utanför småstäder

I Digesgård bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 67 år, vilket är högre än medelåldern i Falkenbergs kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (56%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är krukväxter, lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, jakt, antikviteter, trav och galopp, energisparande, kungligheter, sticka och handarbeta och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 26% som högutbildade. 30% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 23% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 56%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 28 084 kr, vilket är 3% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 129 899 kronor i lån.

+3%

Här i Falkenberg betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Fyrklövervägen 1 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,10% (-0,55)

10,82% (-0,46)

0,242% (0,00)

Summa

32,162% (-1,01)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 27,1% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 60% fler röster än riksgenomsnittet.

C+60%

Bostadsmarknaden i Digesgård

i Digesgård pågår och planeras det för 29 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 38 objekt till salu i Glommen

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

4 843 meter från adressen ligger Morups förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (248 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca sex minuters gångväg (616 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Digesgård

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat tisdagen den 4 maj kl 06:16

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Fredrik Svedemyr.

02.49 Falkenberg, inbrott På Falkenerarevägen har det varit inbrott på ett lager där man har stulit bl a läsk. I samband med inbrottet hade 3-4 personer setts på platsen men de hade försvunnit innan polisen kom fram. En anmälan om stöld genom inbrott har skrivits. Ingen gripen.

Mord/dråp, försök

Rapporterat onsdagen den 28 april kl 08:01

Polis fick larm om en person med stickskador i Falkenberg.

Larm inkom till polisen via 112 om en man med stickskador på Tullbron i Falkenberg. Mannens skador ska enligt uppgifter till polisen föregåtts av något bråk där eventuellt flera personer ska ha varit inblandade.  Polis och ambulans kom till platsen, målsägaren har förts till sjukhus med ambulans. Polisen har spärrat av delar av Tullbron och bedriver nu en intensiv jakt efter gärningsperson/er och arbetar parallellt på brottsplatsen med initiala förundersökningsåtgärder.  Mannens skadeläge är oklart, initialt bedöms skadorna som allvarliga.     Brottsrubriceringen är för tillfället försök till mord. 

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat tisdagen den 27 april kl 06:49

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Anna Göransson.

00.21 Falkenberg, skadegörelse genom brand. Brinner i några sopkärl på Ringvägen varför räddningstjänst samt polis larmas till platsen. Branden släcks och det är oklart i skrivande stund hur branden startade. Totalt 7st sopkärl har skadats i samband med branden samt 2st cyklar som stod i närheten. Fanns även spridningsrisk till ett närstående mindre byggnad men eftersom branden släcktes snabbt så hann den inte sprida sig.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
120%
SverigeDigesgård

Brott jämfört med riket