facebook_pixelGaleasvägen 10 Hallands län, Halmstad - hitta.se

Galeasvägen 10

302 72 Halmstad, Halmstad Hallands län

Adress i Söndrum i Halmstad i Hallands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Galeasvägen 10.

Hitta hit

En villa byggd 1975

På adressen finns en villa byggd 1975. Huset är 140 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Söndrum.

Bolån i Halmstad - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Halmstad. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Halmstad

Tomten är ca 583 kvadratmeter

Tomten, TROTTABERG 3:62, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten TROTTABERG 3:62 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Söndrum

Människorna i Söndrum

Människorna i Söndrum

Medelålders flerbarnsfamiljer med goda inkomster i villaförorter

I Söndrum bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 53 år, vilket är högre än medelåldern i Halmstads kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är sambos med barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (33%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, längdskidåkning, besöka sportevenemang, fotboll, gympa och workout, semestra i sverige, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning och segling.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 44% som högutbildade. 26% har gymnasieutbildning och 4% har endast grundskoleutbildning. 26% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 68%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 34 797 kr, vilket är 28% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 371 587 kronor i lån.

+28%

Här i Halmstad betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Galeasvägen 10 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,98% (-0,67)

10,82% (-0,46)

0,242% (0,00)

Summa

32,042% (-1,13)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 45,1% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 127% fler röster än riksgenomsnittet.

M+127%

Bilägande

Man kör gärna Fiat och Toyota i området.

Fiat
Toyota

Bostadsmarknaden i Söndrum

i Söndrum pågår och planeras det för 33 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 9 objekt till salu i Stenhuggeriet

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

534 meter från adressen ligger Plutos Fritidshem.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (640 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (63 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Söndrum

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 24 november kl 10:52

På Pilefeltsgatan, Hertig Knut är det en manlig cyklist som kolliderar ned en bilist.

Mannen körs till sjukhus med lindriga huvudskador, eventuellt hjärnskakning och smärtor i ett knä.

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 24 november kl 06:38

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Peter Adlersson samt Anna Göransson.

02.24 Halmstad, brand Polis och räddningstjänst larmas till Stationsgatan vid Hamnen där det ska brinna på Fundia Armering. Det visar sig brinna i en bod på stället. Räddningstjänsten släcker och ingen person kommer till skada. Ingen misstanke om brott. 05.15 Halmstad, inbrott Ett inbrottslarm går igång på Strandtorps Golfklubb och polis åker till platsen. Någon har brutit upp ytterdörren till klubbhuset och tagit sig in i lokalen. Lådor är utdragna men inga tjuvar kvar. Oklart vad som saknas. 06.16 Kungsbacka, trafikolycka På Gåsevadsholmsvägen vid Fjärås är det två bilister som kolliderar. Någon blöder i ansiktet efter att airbagen löst ut. Oklara personskador. 

Arbetsplatsolycka

Rapporterat måndagen den 16 november kl 12:26

Man som trillat ner från tak, Pilefeltsgatan.

Polis och ambulans skickas till Pilefeltsgatan efter larm via SOS om en man som trillat ner från ett tak. Mannen är vaken och talbar, men han uppger att han har smärta i kroppen. 12.25 Mannen hade smärta på ena sidan kroppen, samt knä. Han fördes med ambulans till sjukhus. Polis skriver en anmälan gällande arbetsolycka.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
512%
SverigeSöndrum

Brott jämfört med riket