facebook_pixelNissabogatan 9F Hallands län, Halmstad - hitta.se

Nissabogatan 9F

302 24 Halmstad, Halmstad Hallands län

Bolån i Nissastrand - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Nissastrand. Vår snittränta är 1,37%*. Få ett individuellt ränteerbjudande hos Nordea.

Räkna på ditt bolån!Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1.000.000 kronor är den effektiva räntan 1,38% (sep 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,37% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1.343.071 kronor och den första avbetalningen är 2.808 kronor.
Bolån i Nissastrand

Boendemiljön i Nissastrand

Boendemiljön i Nissastrand

I området kring Nissabogatan 9 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda kring millennieskiftet och 2010-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (237%).

Flerbostadshusen byggda kring och efter millennieskiftet varierar mycket i stil beroende på byggherre. Ofta är husen byggda med energioptimering och miljö i fokus. Husen byggda efter 2010 är ofta byggda i fasadmaterial som spegla boendets karaktär. ofta ett fokus på miljö och energi, bland annat med system för återvinning av värme.

Samla dina lån och få mer över av lönen

I detta område så är snitträntan för ett privatlån 9.35%. Med hjälp av Sambla så sänker du räntekostnaden med i genomsnitt 21 650 kr. Räkna på kostnaden här

Samla dina lån
Boendemiljön i Nissastrand

Tre drönarbilder över Nissastrand

En drönare har flugit över Nissastrand och tagit tre bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Nissastrand från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Kapsylparken
Röda Kvarn, Halmstad
Lilla Torg, Halmstad
0 + 0 = 8

Människorna i Nissastrand

Människorna i Nissastrand

Äldre och pensionerade par med höga inkomster i bostadsrätt med närhet till storstadslivet

I Nissastrand bor 52% kvinnor och 47% män. Vanliga intressen är teater, litteratur, golf, vin och vinprovning, konst, näringsliv och samhällsekonomi, utrikespolitik, värdepapper och värdepappersaffärer, privatekonomiska frågor och segling.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 38% som högutbildade. 30% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 21% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 58%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 31 036 kr, vilket är 14% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 740 172 kronor i lån.

+14%

Här i Halmstad betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Nissabogatan 9F gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,98(-0,67)

10,82(-0,46)

0,242(0,00)

Summa

32,042(-1,13)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 30,2% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 52% fler röster än riksgenomsnittet.

M+52%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och BMW i området.

Toyota
BMW

Bostadsmarknaden i Nissastrand

i Nissastrand pågår och planeras det för 207 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 8 objekt till salu i Halmstad

Just nu finns det 29 hyreslägenheter att byta till i närheten av Nissabogatan. Snitthyran är 6 783 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

257 meter från adressen ligger Norrekatts Fritidshem och Öppna Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara tre minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Gamletull på Gamletullsgatan 20.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Karl och Föreningen Sommar Katt i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (140 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Linnéparken, ligger ca en minuts gångväg (159 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Nordic Wellness Halmstad City, fem minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Nissastrand

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 16 oktober kl 07:14

Vid Slottjordsrondellen har en person blivit påkörd av en bil.

Oklart skadeläge. Polis på väg. Uppdatering kl. 07.34 Det är en cyklist och en personbil som kolliderat i rondellen. Det finns inga uppgifter om allvarliga skador, ingen ska ha behövt föras till sjukhus.

Brand

Rapporterat torsdagen den 15 oktober kl 05:20

Vi får larm om en brand i folkparken. Inga uppgifter om skadade.

Vi får larm via SOS om en brand i en byggnad i folkparken på Furuvägen i Halmstad. Branden är enligt uppgift släckt och det har brunnit i en övergiven byggnad. Räddningstjänsten vädrar nu ut byggnaden. Ett antal personer har setts lämna platsen i samband med branden. Inga uppgifter om skadade. Uppdatering 18:02: En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad. Ingen misstänkt gripen i nuläget.

Rån, försök

Rapporterat torsdagen den 15 oktober kl 03:10

En person är gripen misstänkt för försök till grovt rån inne på en bingohall i centrala Halmstad.

Strax efter klockan ett får vi larm om ett rån på en bingohall i centrala delarna av Halmstad. En maskerad man i 25-årsåldern kommer in och försöker avtvinga en person inne på bingohallen en magväska. Personen ifråga vägrar och då tar mannen upp en kniv och hotar att hugga. I samband med detta tar personen upp händerna för att värja sig och bli då skuren i armen. Enligt uppgift är han inte allvarligt skadad. Gärningsmannen försvinner från platsen. Bilder från kameraövervakning och bra vittnesuppgifter gör att polisen kort därefter kan spåra mannen till en närliggande adress. Han grips på adressen misstänkt för försök till grovt rån.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
512%
SverigeNissastrand

Brott jämfört med riket