facebook_pixelNorsbergsvägen 58B Hallands län, Halmstad - hitta.se

Norsbergsvägen 58B

302 30 Halmstad, Halmstad Hallands län

Adress i Halmstads Sankt Nikolai i Halmstad i Hallands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Norsbergsvägen 58B.

Hitta hit

En villa

På adressen finns en villa. Huset är 111 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Halmstad.

Bolån i Halmstad - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Halmstad. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Halmstad

Boendemiljön i Halmstads Sankt Nikolai

Människorna i Halmstads Sankt Nikolai

Människorna i Halmstads Sankt Nikolai

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

I Halmstads Sankt Nikolai bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 49 år, vilket är högre än medelåldern i Halmstads kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (20%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 37% som högutbildade. 37% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 31% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 78%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 298 kr, vilket är 7% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 319 151 kronor i lån.

-7%

Här i Halmstad betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Norsbergsvägen 58B gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,98% (-0,67)

10,82% (-0,46)

0,242% (0,00)

Summa

32,042% (-1,13)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 32,1% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 26% fler röster än riksgenomsnittet.

C+26%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Suzuki i området.

Toyota
Suzuki

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 232 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Kärleken

Just nu finns det 26 hyreslägenheter att byta till i närheten av Norsbergsvägen. Snitthyran är 7 317 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

632 meter från adressen ligger Trädets Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara sex minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Lidl på Tegelbruket 1.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (938 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca fyra minuters gångväg (454 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Halmstads Sankt Nikolai

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 07:22

En personbil samt cyklist krockar i korsningen Östra Lyckan samt Laholmsvägen.

Räddningstjänst, ambulans samt polis till platsen, oklart skadeläge. Cyklisten, en kvinna i 50 års åldern, körs med ambulans till sjukhus för kontroll då hon klagar över smärtor från nacke samt rygg, lindriga skador enligt uppgifter från platsen. Föraren av bilen kan misstänkas för att inte lämnat företräde till cyklisten, en anmälan har skrivits.

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 24 november kl 06:38

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Peter Adlersson samt Anna Göransson.

02.24 Halmstad, brand Polis och räddningstjänst larmas till Stationsgatan vid Hamnen där det ska brinna på Fundia Armering. Det visar sig brinna i en bod på stället. Räddningstjänsten släcker och ingen person kommer till skada. Ingen misstanke om brott. 05.15 Halmstad, inbrott Ett inbrottslarm går igång på Strandtorps Golfklubb och polis åker till platsen. Någon har brutit upp ytterdörren till klubbhuset och tagit sig in i lokalen. Lådor är utdragna men inga tjuvar kvar. Oklart vad som saknas. 06.16 Kungsbacka, trafikolycka På Gåsevadsholmsvägen vid Fjärås är det två bilister som kolliderar. Någon blöder i ansiktet efter att airbagen löst ut. Oklara personskador. 

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat fredagen den 20 november kl 06:33

God morgon! Dagens presstalesperson är Christer Fuxbor och till kvällen kommer Jenny Widén.

23.39 Halmstad, stöld samt skadegörelse. Ett vittne iakttager flera personer via ett kameralarm hur de ”slangar” diesel från en lastbil på Göteborgsvägen, flera patruller beger sig till platsen. Vittnet kan via kameran se vilket håll de lämnar området samt att de bär på flera plastdunkar. En hundpatrull kan gripa en person omgående och sökandet går vidare då det finns uppgifter om flera personer. Efter ytterligare sökande med hund kan ytterligare två personer gripas. En av de gripna hade krypet på taket på en parkerat bil och där såg man tydliga repor på taket varför en anmälan om skadegörelse skrivas. Samtliga gripna får följa med för vidare utredning.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
512%
SverigeHalmstads Sankt Nikolai

Brott jämfört med riket