facebook_pixelOnsjö Eklyckan 431 Hallands län, Halmstad - hitta.se
Hitta.se

Onsjö Eklyckan 431

305 91 Halmstad, Halmstad Hallands län

Adress i Halmstad i Halmstad i Hallands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Onsjö Eklyckan 431.

Hitta hit

En villa byggd 2000

På adressen finns en villa byggd 2000. Huset är 112 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Halmstad.

Bolån i Halmstad - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Halmstad. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Halmstad

Tomten är ca 6951 kvadratmeter

Tomten, ONSJÖ 8:24, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten ONSJÖ 8:24 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i området

Människorna i området

Människorna i området

Medelålders flerbarnsfamiljer med goda inkomster i villaförorter

I området bor 54% kvinnor och 46% män. Medelåldern i området är 52 år, vilket är högre än medelåldern i Halmstads kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (10%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 32% som högutbildade. 44% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 27% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 69%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 681 kr, vilket är 9% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 584 234 kronor i lån.

-9%

Här i Halmstad betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Onsjö Eklyckan 431 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,98% (-0,67)

10,82% (-0,46)

0,242% (0,00)

Summa

32,042% (-1,13)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 34,0% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 71% fler röster än riksgenomsnittet.

M+71%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 33 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 9 objekt till salu i Frösakull

Det har sålts 48 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 34 135 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 31 576 kr/m2 och går upp med 21.28 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fem förskolor i närheten

1 514 meter från adressen ligger Lokes Förskola.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Tempo Gullbrandstorp på Kustvägen 14.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters gångväg (792 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (7 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av området

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat måndagen den 11 januari kl 06:47

God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

02:27, Halmstad, rattfylleri En patrull stoppar en bil på Norra infartsleden i centrala Halmstad. Föraren tas med för kontroll och är misstänkt för drograttfylleri samt grov olovlig körning.

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat onsdagen den 6 januari kl 07:32

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

01.04 Halmstad, inbrottsstöld. Ett larm går till en järnhandelsbutik på Andersbergsringen varför polis samt väktare kallas till platsen. Visar sig att någon har klippt upp en bit av stängslet för att kunna ta sig in på området. Man har sedan slagit ut en ruta för att sedan ta sig in. Flera vittnen oberoende av varandra har sett hur någon har sprungit från platsen bärandes på något. Man söker av närområdet men utan resultat, en anmälan skrivs. 02.06 - 03.10 Falkenberg, trafikbrott m.m. Polisen genomförde en trafikkontroll vid Heberg som renderade i flera brott bland annat brott mot knivlagen, rattfylleri, olovlig körning, vårdslöshet i trafik samt narkotikabrott.

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat måndagen den 4 januari kl 06:50

Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och till kvällen kommer Hans-Jörgen Ostler

21.31 Rattfylleri, Gamla vägen, Falkenberg. Polis stannar en personbil för kontroll där föraren, en man, visar tecken på narkotikapåverkan. Han saknar dessutom körkort. Mannen tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott genom eget bruk och olovlig körning. 03.29 Misshandel, Skärddaregatan, Tvååker . Polis skickas till platsen där en man uppger att han blivit slagen, utomhus av för honom okända gärningsmän. Mannen har blivit slagen i huvudet med tillhygge, och ambulans kontrollerar honom på platsen. Polis söker i området med hund, men ingen misstänkt anträffas. En anmälan gällande grov misshandel skrivs. 04.19 Stöld genom inbrott, Lasarettsvägen, Halmstad . Polis skickas till platsen efter att ett inbrottslarm lösts ut från kiosken på sjukhuset. När ordningsvakt kommer dit anträffas en man inne i kiosken. Han grips, och är nu misstänkt för stöld och våldsamt motstånd.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
512%
Sverigeområdet

Brott jämfört med riket