facebook_pixelForsvägen 25 Hallands län, Kungsbacka - hitta.se
Hitta.se

Forsvägen 25

434 43 Kungsbacka, Kungsbacka Hallands län

Adress i Hålabäck i Kungsbacka i Hallands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Forsvägen 25.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1971

Fastigheten på Forsvägen 25 är ett flerfamiljshus byggt 1971.

Bolån i Kungsbacka - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Kungsbacka. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Kungsbacka

Boendemiljön i Hålabäck

Boendemiljön i Hålabäck

I området kring Forsvägen 25 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 1970- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (35%).

Boendemiljön i Hålabäck

En drönarbild över Hålabäck

En drönare har flugit över Hålabäck och tagit en bild med 360° helikopterperspektiv.

Se Hålabäck från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Kungsbacka distrikt
Kungsbacka-Hanhals församling
Kungsbacka kyrka
Kungsbacka stad

Människorna i Hålabäck

Människorna i Hålabäck

Äldre och pensionerade singlar med medelinkomster i bostadsrätt i förort eller småstad

I Hålabäck bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 53 år, vilket är högre än medelåldern i Kungsbackas kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (29%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är andra länders kultur, utförsåkning, styrketräning, värdepapper och värdepappersaffärer, golf, utrikespolitik, jämställdhetsfrågor, film, datorer och gympa och workout.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 42% som högutbildade. 48% har gymnasieutbildning och 9% har endast grundskoleutbildning. 39% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 80%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 564 kr, vilket är 28% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 3 257 082 kronor i lån.

-28%

Här i Kungsbacka betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Forsvägen 25 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 0,8 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,33% (-0,32)

10,82% (-0,46)

0,242% (0,00)

Summa

32,392% (-0,78)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 24,6% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 32% fler röster än riksgenomsnittet.

L+32%

Bilägande

Man kör gärna Fiat och Opel i området.

Fiat
Opel

Bostadsmarknaden i Hålabäck

i Hålabäck pågår och planeras det för 0 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 6 objekt till salu i Kungsbacka - Kolla Parkstad

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Forsvägen. Snitthyran är 8 595 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sex förskolor och två grundskolor i närheten

642 meter från adressen ligger Örtagårdens förskola och fritidshem.

Närmaste grundskola är Hålabäcksskolan (189 meter), som är en kommunal skola med ca 324 elever i årskurserna 4-9. Här har 85% av lärarna lärarexamen och det går tolv elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Bara sex minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Stora Coop Kungsbacka på Hantverksgatan 27.

Lockas man av restaurangbesök finns Thaistreetcooking och Restaurang Tre Prinsar i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (825 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (102 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, sju minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hålabäck

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rattfylleri

Rapporterat torsdagen den 3 december kl 07:33

Bil stoppad av polis efter tips från allmänheten i Kungsbacka efter en farlig färd längs med E6, söderut.

Polisen får in vittnesuppgifter kring en personbil som kör vårdslöst och trafikfarligt i riktning söderut på E6 i höjd med Lindome. Bilen framförs väldigt konstigt och mycket trafikfarligt. En bilist följer bilen och kan se hur bilen upprepade gånger utsätter andra trafikanter för livsfara. Bilen lämnar tillfälligt E6 för att köra in till Kungsbacka och polis har då larmats. Bilen stannar till vid Mc Donalds för att åter köra ut mot E6, söderut. Polis är nu på väg och den misstänkta bilen svänger av vid avfarten mot Fjärås. Den misstänkta bilen genomför bl a enligt vittne omkörning på insidan av en annan trafikant och fortsätter tillbaka mot Kungsbacka. Färden går in i centrala Kungsbacka innan polis hinner upp den misstänkta bilen och kan stoppa den. Två personer i bilen, en man och en kvinna. Föraren, en man misstänks för drograttfylleri,  narkotikainnehav samt grov olovlig körning. Troligen är föraren även misstänkt för ett flertal trafikbrott. Passageraren, en kvinna för narkotikabrott genom eget bruk och innehav. Bilen tillhör troligen de båda misstänkta. Bilen stoppas kl 18.22.   Händelsen kunde uppdagas genom stor hjälp från vittne i form av trafikanter som ringt in om det olämpliga körsättet. Föredömligt beteende när det gäller information till polisen. Detta kan ha förhindrat både farliga olyckor och personskador i trafiken.     

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat fredagen den 27 november kl 07:07

Godmorgon! Nedan följer ett urval av nattens händelser.

05.00 Brand, Laholm På Tulpanvägen brinner en bil. Anmälan om skadegörelse genom brand. 

Sammanfattning natt

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 06:41

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Peter Adlersson samt Anna Göransson.

Den 1 december kommer presstalespersonerna i polisregion Väst att få ett nytt telefonnummer. Det nya numret är 010-56 90700. Samma dag upphör det nuvarande numret 010-56 56760 att gälla. 23.10 Kungsbacka, narkotikabrott Vid Hammarö förskola är det tre personer som smyger omkring inne på skolområdet och allmänheten anade oro. Polis kom till platsen och en av personerna, en 22-årig man misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning. 23.56 Varberg, skadegörelse Polis larmas till trafikplats Himle vid E6 där personer smyger omkring bland de parkerade lastbilarna. En av trailernas kapell är sönderskuren. Oklart om fler är drabbade och oklart om något saknas. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse. 03.17 Halmstad, narkotikabrott På parkeringen vid Hallarna, Fyllebro kontrollerar polisen en man som smyger omkring. Han är misstänkt narkotikapåverkad och får följa med för provtagning.  

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
55%
SverigeHålabäck

Brott jämfört med riket