facebook_pixelGullregnsvägen 2D Hallands län, Kungsbacka - hitta.se
Hitta.se

Gullregnsvägen 2D

434 44 Kungsbacka, Kungsbacka Hallands län

Adress på Hammerö i Kungsbacka i Hallands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Gullregnsvägen 2D.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1969

Fastigheten på Gullregnsvägen 2D är ett flerfamiljshus byggt 1969.

Bolån i Kungsbacka - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Kungsbacka. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Kungsbacka

Boendemiljön på Hammerö

Boendemiljön på Hammerö

I området kring Gullregnsvägen 2 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 1960- och 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (56%).

Wikipediafoton från närområdet

Kungsbacka-Hanhals församling
Kungsbacka stad
Kungsbacka distrikt
Kungsbacka kyrka

Människorna på Hammerö

Människorna på Hammerö

Medelinkomsttagande singelhushåll i hyresrätt i förort till stora och medelstora städer

På Hammerö bor 57% kvinnor och 43% män. Medelåldern i området är 50 år, vilket är högre än medelåldern i Kungsbackas kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (37%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är följa populära tv-serier, skönhetsvård, teater, film, astrologi, hårvård, spela dataspel/tv-spel, jämställdhetsfrågor, ungdomskultur och kändisar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 13% som högutbildade. 48% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 24% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 60%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 413 kr, vilket är 32% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 503 823 kronor i lån.

-32%

Här i Kungsbacka betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Gullregnsvägen 2D gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 0,8 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,33% (-0,32)

10,82% (-0,46)

0,242% (0,00)

Summa

32,392% (-0,78)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 24,2% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 49% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+49%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Volvo i området.

Toyota
Volvo

Bostadsmarknaden på Hammerö

Hammerö pågår och planeras det för 0 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 20 objekt till salu i Hålabäck

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Gullregnsvägen. Snitthyran är 7 494 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor, en grundskola och en gymnasieskola i närheten

188 meter från adressen ligger Örtagårdens förskola och fritidshem.

Närmaste grundskola är Gullregnsskolan (255 meter), som är en kommunal skola med ca 177 elever i årskurserna 1-3. Här har 100% av lärarna lärarexamen och det går 15 elever per lärare.

Den gymnasieskola som ligger närmast är Praktiska Gymnasiet Kungsbacka (441 meter), som är en privat skola med ca 124 elever. Här har 60% av lärarna lärarexamen och det går 13 elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Stora Coop Kungsbacka på Hantverksgatan 27.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Tre Prinsar och Thaistreetcooking i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (894 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (138 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Gymmet i Kungsbacka Handelsbolag, tre minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hammerö

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat fredagen den 4 december kl 06:46

God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Till kvällen kommer Hans-Jörgen Ostler.

05:11, viltolycka, Kungsbacka En bilist kolliderar med ett vildsvin på länsväg 937 vid Hultabacka. Inga personskador.

Rattfylleri

Rapporterat torsdagen den 3 december kl 07:33

Bil stoppad av polis efter tips från allmänheten i Kungsbacka efter en farlig färd längs med E6, söderut.

Polisen får in vittnesuppgifter kring en personbil som kör vårdslöst och trafikfarligt i riktning söderut på E6 i höjd med Lindome. Bilen framförs väldigt konstigt och mycket trafikfarligt. En bilist följer bilen och kan se hur bilen upprepade gånger utsätter andra trafikanter för livsfara. Bilen lämnar tillfälligt E6 för att köra in till Kungsbacka och polis har då larmats. Bilen stannar till vid Mc Donalds för att åter köra ut mot E6, söderut. Polis är nu på väg och den misstänkta bilen svänger av vid avfarten mot Fjärås. Den misstänkta bilen genomför bl a enligt vittne omkörning på insidan av en annan trafikant och fortsätter tillbaka mot Kungsbacka. Färden går in i centrala Kungsbacka innan polis hinner upp den misstänkta bilen och kan stoppa den. Två personer i bilen, en man och en kvinna. Föraren, en man misstänks för drograttfylleri,  narkotikainnehav samt grov olovlig körning. Troligen är föraren även misstänkt för ett flertal trafikbrott. Passageraren, en kvinna för narkotikabrott genom eget bruk och innehav. Bilen tillhör troligen de båda misstänkta. Bilen stoppas kl 18.22.   Händelsen kunde uppdagas genom stor hjälp från vittne i form av trafikanter som ringt in om det olämpliga körsättet. Föredömligt beteende när det gäller information till polisen. Detta kan ha förhindrat både farliga olyckor och personskador i trafiken.     

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat fredagen den 27 november kl 07:07

Godmorgon! Nedan följer ett urval av nattens händelser.

05.00 Brand, Laholm På Tulpanvägen brinner en bil. Anmälan om skadegörelse genom brand. 

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
171%
SverigeHammerö

Brott jämfört med riket