facebook_pixelÅlstorp 86 Hallands Län, Laholm - hitta.se
Hitta.se

Ålstorp 86

312 94 Laholm, Laholm Hallands Län

Adress i Ränneslöv i Laholm i Hallands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Ålstorp 86.

Hitta hit

Bolån i Laholm - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Laholm. Genomsnittlig ränta föregående månad (juni 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (juni 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Laholm

Boendemiljön i Ränneslöv

Boendemiljön i Ränneslöv

Området kring Ålstorp 86 består till 29% av småhus. Det är vanligt med villor och lantbruk som för det mesta är byggda kring sekelskiftet.

Sekelskifteshusen varierar i stil beroende på materialval. Stenhusen har ofta putsade fasader med detaljer i vitt trä medan trähusen bjuder på snickarglädje.

Wikipediafoton från närområdet

Våxtorps kyrka
Kolken (Ränneslövs socken, Halland)
Ålstorp
Vallens slott

Människorna i Ränneslöv

Människorna i Ränneslöv

Äldre och pensionerade medelinkomsttagare i villa utanför småorter eller i glesbygd

I Ränneslöv bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 52 år, vilket är högre än medelåldern i Laholms kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (37%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, arbeta i trädgården, trav och galopp och antikviteter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 32% som högutbildade. 36% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 36% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 67%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 16 513 kr, vilket är 39% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 099 898 kronor i lån.

-39%

Här i Laholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Ålstorp 86 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,5 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,58% (-1,07)

10,82% (-0,46)

0,242% (0,00)

Summa

31,642% (-1,53)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 30,2% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 107% fler röster än riksgenomsnittet.

C+107%

Bostadsmarknaden i Ränneslöv

Just nu finns 1 objekt till salu i Laholm

Det har sålts 7 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 20 201 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 14 798 kr/m2 och går upp med 37.00 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

3 319 meter från adressen ligger Bullerbyns förskola.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Laholms Golfklubb i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (558 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (159 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ränneslöv

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rattfylleri

Rapporterat lördagen den 31 juli kl 08:29

Grovt rattfylleri på Hallandsvägen.

En polispatrull stoppar en personbil för kontroll på Hallandsvägen efter att förarens körsätt gjorde att patrullen misstänkte att föraren kunde vara berusad. Vid kontrollen blåste föraren, en 21-årig kvinna, ett positivt utandningsprov och hon medtogs för vidare provtagning. Efter provtagningen gjorde patrullen bedömningen att kvinnan var så pass berusad att hon inte kunde ta hand om sig själv varpå hon omhändertogs enligt LOB. Ärendet rubriceras som grovt rattfylleri.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 30 juli kl 06:43

Singelolycka på väg 114.

En singelolycka har inträffat på väg 114 nordväst om Örkelljunga där en personbil har voltat. Det är inledningsvis okänt om någon person har kommit till skada i samband med olyckan.

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 22 juli kl 03:13

I korsningen riksväg 15 - länsväg 550 i Skogaby har en bilist kört av vägen och in i en stolpe.

Bilen hade strax innan stuckit från en trafikkontroll i området. Enligt vittnen hade den sen kört vårdslöst och hamnat i diket. De två personer som färdades i bilen sprang från platsen efter olyckan och eftersöks nu av polisen. 16.10 Efter sök med bland annat hund har två män i 20-30-årsåldern gripits i området. Bilen de krockade med var anmäld stulen under dagen och de är i nuläget misstänkta för tillgrepp av fortskaffningsmedel. Bilen tagen i beslag för teknisk undersökning.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
6%
SverigeRänneslöv

Brott jämfört med riket