facebook_pixelÅlstorp 86 Hallands Län, Laholm - hitta.se

Ålstorp 86

312 94 Laholm, Laholm Hallands Län

Adress i Ränneslöv i Laholm i Hallands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Ålstorp 86.

Hitta hit

Bolån i Laholm - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Laholm. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Laholm

Boendemiljön i Ränneslöv

Boendemiljön i Ränneslöv

Området kring Ålstorp 86 består till 29% av småhus. Det är vanligt med villor och lantbruk som för det mesta är byggda kring sekelskiftet.

Sekelskifteshusen varierar i stil beroende på materialval. Stenhusen har ofta putsade fasader med detaljer i vitt trä medan trähusen bjuder på snickarglädje.

Wikipediafoton från närområdet

Vallens slott
Våxtorps kyrka
Kolken (Ränneslövs socken, Halland)
Ålstorp

Människorna i Ränneslöv

Människorna i Ränneslöv

Äldre och pensionerade medelinkomsttagare i villa utanför småorter eller i glesbygd

I Ränneslöv bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 52 år, vilket är högre än medelåldern i Laholms kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (37%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, arbeta i trädgården, trav och galopp och antikviteter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 32% som högutbildade. 36% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 36% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 67%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 16 513 kr, vilket är 39% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 099 898 kronor i lån.

-39%

Här i Laholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Ålstorp 86 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,5 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,58% (-1,07)

10,82% (-0,46)

0,242% (0,00)

Summa

31,642% (-1,53)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 30,2% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 107% fler röster än riksgenomsnittet.

C+107%

Bilägande

Man kör gärna Chrysler och Fiat i området.

Chrysler
Fiat

Bostadsmarknaden i Ränneslöv

Just nu finns 3 objekt till salu i Stäme

Det har sålts 4 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 23 510 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 19 254 kr/m2 och går upp med 15.31 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

3 319 meter från adressen ligger Bullerbyns förskola.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Laholms Golfklubb i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (558 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (159 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ränneslöv

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 18 november kl 09:46

Trafikolycka, polis får larm om påverkad lastilchaufför som krockat i Laholm.

Spårgränd, Laholm Anmälare ringde polis då en lastbilschaufför backat in i en stolpe och en stillastående bil. Chauffören gav intryck av att vara påverkad av något. Polis på platsen konstaterade att en olycka skett och att chauffören backat in i både en stolpe och en personbil. Polis konstaterade även att mannen ej var påverkad av något berusningsmedel. Ägaren till den parkerade bilen kontaktades och informerades om skadorna på fordonet. Polis skrev anmälan genom en trafikmålsrapport.  

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat fredagen den 13 november kl 06:42

God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Till kvällen kommer Christer Fuxborg.

22:03, stöld, Laholm Vi får larm om två personer som försöker stjäla diesel ur en lastbil inne på ett industriområde i Laholm. När polis kommer till platsen försöker gärningspersonerna springa iväg. Med hjälp av kameraövervakning och en hundpatrull kan de två gärningspersonerna dock gripas på plats. De sitter nu anhållna misstänkta för stöld genom inbrott. Räddningstjänsten är även kallad till platsen för sanering av diesel. 22:07, inbrott, Halmstad Vi får ett larm ett inbrott i en bostad på en adress i centrala Halmstad. En patrull åker dit, men inga gärningspersoner är kvar på platsen. Oklart vad som har försvunnit ur bostaden. Platsen kommer undersökas under dagen. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad. 04:16, rattfylleri, Varberg En patrull stoppar en bil på riksväg 41 vid Gunnestorp. I bilen färdas två män i 40- respektive 30-årsåldern. I bilen hittar också patrullen tre cyklar. Bägge grips på platsen misstänkta för stöld alternativt häleri. Föraren misstänks även för drograttfylleri.

Rattfylleri

Rapporterat måndagen den 9 november kl 12:51

På Violvägen stoppas en bilist för kontroll.

Föraren, en man i 35-årsåldern, misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning. Han rapporteras för drograttfylleri. Även en kvinnlig passagerare tas med och hon misstänks för eget bruk av narkotika.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
6%
SverigeRänneslöv

Brott jämfört med riket