facebook_pixelTallvägen 20 Hallands län, Oskarström - hitta.se
Hitta.se

Tallvägen 20

313 30 Oskarström, Halmstad Hallands län

Adress i Oskarström i Oskarström i Hallands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Tallvägen 20.

Hitta hit

En villa byggd 1976

På adressen finns en villa byggd 1976. Huset är 121 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Oskarström.

Värderingen är 15 950 kr/m²

Villan på Tallvägen 20 värderas till ca 1 930 000 kr (15 950 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

1 930 000 kr

Bolån i Oskarström - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Oskarström. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Oskarström

Tomten är ca 988 kvadratmeter

Tomten, OSKARSTRÖM 4:53, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten OSKARSTRÖM 4:53 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Oskarström

Människorna i Oskarström

Människorna i Oskarström

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

I Oskarström bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 45 år, vilket är lägre än medelåldern i Halmstads kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (20%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 38% som högutbildade. 34% har gymnasieutbildning och 0% har endast grundskoleutbildning. 27% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 64%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 27 960 kr, vilket är 3% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 401 794 kronor i lån.

+3%

Här i Halmstad betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Tallvägen 20 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,98% (-0,67)

10,82% (-0,46)

0,242% (0,00)

Summa

32,042% (-1,13)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 40,0% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 41% fler röster än riksgenomsnittet.

S+41%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 7 objekt till salu i Oskarström

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av Tallvägen. Snitthyran är 6 077 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

265 meter från adressen ligger Vrenninge Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara åtta minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Oskarström på Köpmansgatan 1.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters gångväg (784 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (124 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Oskarström

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 16 april kl 06:48

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Hans-Jörgen Ostler.

00.23 Halmstad, brand Polis och räddningstjänst larmas till Kornhillsvägen bakom kyrkan med anledning av att en parkerad bil börjat brinna. Branden misstänks vara anlagd och en anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas.

Försvunnen person

Rapporterat söndagen den 11 april kl 10:48

Polisen söker efter en försvunnen man i Halmstad.

En 41-årig man anmäldes under lördagskvällen förvunnen i Halmstad. Mannen lämnade sitt boende i Brogård vid 14-tiden för en promenad, men när han på kvällen inte återkommit kontaktades polis. Mannen är kortklippt och nyrakad, har smal kroppsbyggnad och är ca 178 cm lång. Han bär glasögon. Han har en rask gångstil, och går med långa steg. Vid försvinnandet bar han troligen jeans och en brunaktig jacka. Polisen söker efter honom med polis- och hundpatruller. Även helikoptern kommer under dagen att vara delaktiga i sökinsatsen. Polisen är angelägen om att få in tips och iakttagelser av mannen gjorda av allmänheten. Dessa är viktiga, och kan vara avgörande i det fortsatta sökarbetet. Kontakta Polisen via växeln 114 14 om du har upplysningar eller information om mannen. Uppdatering signalement 10.46: Vid försvinnandet bar mannen svart fleece med beige jacka över, svarta byxor och svartvita skor, av typ Converse. Uppdatering 15.00 Sökinsatsen efter mannen pågår fortsatt, då han inte har anträffats.

Försvunnen person

Rapporterat söndagen den 11 april kl 09:42

Polisen söker efter en försvunnen man i Halmstad.

En 41-årig man anmäldes under lördagskvällen förvunnen i Halmstad. Mannen lämnade sitt boende i Brogård vid 14-tiden för en promenad, men när han på kvällen inte återkommit kontaktades polis. Mannen är kortklippt och nyrakad, har smal kroppsbyggnad och är ca 178 cm lång. Han bär glasögon. Han har en rask gångstil, och går med långa steg. Vid försvinnandet bar han troligen jeans och en brunaktig jacka. Polisen söker efter honom med polis- och hundpatruller. Även helikoptern kommer under dagen att vara delaktiga i sökinsatsen. Polisen är angelägen om att få in tips och iakttagelser av mannen gjorda av allmänheten. Dessa är viktiga, och kan vara avgörande i det fortsatta sökarbetet. Kontakta Polisen via växeln 114 14 om du har upplysningar eller information om mannen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
512%
SverigeOskarström

Brott jämfört med riket