facebook_pixelFyrklövervägen 1 Hallands län, Väröbacka - hitta.se
Hitta.se

Fyrklövervägen 1

432 65 Väröbacka, Varberg Hallands län

Adress på Värö i Väröbacka i Hallands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Fyrklövervägen 1.

Hitta hit

En villa byggd 1963

På adressen finns en villa byggd 1963. Huset är 180 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Väröbacka.

Värderingen är 15 777 kr/m²

Villan på Fyrklövervägen 1 värderas till ca 2 840 000 kr (15 777 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

2 840 000 kr

Bolån i Väröbacka - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Väröbacka. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Väröbacka

Tomten är ca 1853 kvadratmeter

Tomten, SKÄLLÅKRA 5:31, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten SKÄLLÅKRA 5:31 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön på Värö

Boendemiljön på Värö

Området kring Fyrklövervägen 1 består till 35% av småhus. Det är vanligt med villor och lantbruk som för det mesta är byggda kring sekelskiftet och 1960-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Krokstads fyr
Bua kyrka
Räddningsstation Bua
Skällåkra och Lingome

Människorna på Värö

Människorna på Värö

Äldre och pensionerade medelinkomsttagarpar utan barn i villa utanför småstäder

På Värö bor 41% kvinnor och 59% män. Medelåldern i området är 55 år, vilket är högre än medelåldern i Varbergs kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (30%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är krukväxter, lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, jakt, antikviteter, trav och galopp, energisparande, kungligheter, sticka och handarbeta och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 29% som högutbildade. 41% har gymnasieutbildning och 17% har endast grundskoleutbildning. 28% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 911 kr, vilket är 30% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 660 569 kronor i lån.

-30%

Här i Varberg betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Fyrklövervägen 1 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 1,8 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,33% (-1,32)

10,82% (-0,46)

0,242% (0,00)

Summa

31,392% (-1,78)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 23,3% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 72% fler röster än riksgenomsnittet.

C+72%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 1 objekt till salu i Bua

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av Fyrklövervägen. Snitthyran är 8 324 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

2 267 meter från adressen ligger Arakullens Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (455 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (22 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Värö

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat söndagen den 7 mars kl 07:49

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

21.37 Falkenberg, trafikolycka På E6 vid Morup är det en manlig bilist som kör in i mitträcket. Dessbättre inga personskador. Mannen misstänks för vårdslöshet i trafik.  21.41 Falkenberg, trafikolycka På länsväg 746 vid Lastad är det en bilist som kör av vägen. När polis kommer till platsen är bilen övergiven. Ägaren till bilern går inte att nås och polisen skriver en anmälan gällande trafikolycka med smitning. 05.47 Varberg, misshandel och skadegörelse Vid Viskastigen är det en man som blir misshandlad i samband med att han försöker avstyra en skadegörelse på hans bil. Gärninmgsmannen har ett vedträ i handen som han slår bilägaren med. Gärningsmannen försvinner från platsen efter misshandeln och skadegörelsen på bilen. Både framrutan och sidorutan på bilen krossas. Mannen grips i närområdet av polis och är misstänkt före misshandel och skadegörelse.  

Sammanfattning natt

Rapporterat torsdagen den 4 mars kl 06:27

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler undre kvällen tjänstgör Peter Adlersson.

23:28 Brand, Frillesås . Polis fick larm om en brand som skall ha startat i ett vindsutrymme på Göteborgsvägen i Frillesås.  Patrull på plats kan konstatera att det under en fest har rökts på vinden och någon har kastat en fimp som hamnat bland spån på vinden. Ingen brand kan konstateras av patrullen. 00:28 Fylleri, Frilessås. Larm inkom till polisen om bråk på en adress på Göteborgsvägen i Frillesås. Polis på plats kan inte konstatera att något brottsligt har skett. Dock omhändertas en kvinna enligt LOB (Lagen om omhändertagande av berusad person) för tillnyktring.

Stöld

Rapporterat måndagen den 1 mars kl 03:26

Två gripna för stöld av verktyg på trävarubutik i Gunnetorp.

Polisen får uppgifter från personal på en butik för trävaror vid Gunnetorp. Två män har varit inne i butiken och tillgripit ett okänt antal verktyg. De båda gärningsmännen springer ut från butiken och försvinner från platsen i en bil. Anmälaren följer dock efter den misstänkta bilen i egen bil och polis tillkallas. Färden går mot Veddige, Derome där polispatrull kommit till platsen. Polis kan stoppa den misstänkta bilen och de båda männen i bilen kan gripas. I bilen finner man även de verktyg som stulits.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
138%
SverigeVärö

Brott jämfört med riket