facebook_pixelFyrklövervägen 1 Hallands län, Väröbacka - hitta.se
Hitta.se

Fyrklövervägen 1

432 65 Väröbacka, Varberg Hallands län

Adress på Värö i Väröbacka i Hallands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Fyrklövervägen 1.

Hitta hit

En villa byggd 1963

På adressen finns en villa byggd 1963. Huset är 180 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Väröbacka.

Värderingen är 16 444 kr/m²

Villan på Fyrklövervägen 1 värderas till ca 2 960 000 kr (16 444 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

2 960 000 kr

Bolån i Väröbacka - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Väröbacka. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Väröbacka

Tomten är ca 1853 kvadratmeter

Tomten, SKÄLLÅKRA 5:31, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten SKÄLLÅKRA 5:31 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön på Värö

Boendemiljön på Värö

Området kring Fyrklövervägen 1 består till 35% av småhus. Det är vanligt med villor och lantbruk som för det mesta är byggda kring sekelskiftet och 1960-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Biskopshagens naturreservat
Värö socken
Bua kyrka
Krokstads fyr

Människorna på Värö

Människorna på Värö

Äldre och pensionerade medelinkomsttagarpar utan barn i villa utanför småstäder

På Värö bor 41% kvinnor och 59% män. Medelåldern i området är 55 år, vilket är högre än medelåldern i Varbergs kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (30%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är krukväxter, lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, jakt, antikviteter, trav och galopp, energisparande, kungligheter, sticka och handarbeta och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 29% som högutbildade. 41% har gymnasieutbildning och 17% har endast grundskoleutbildning. 28% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 911 kr, vilket är 30% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 660 569 kronor i lån.

-30%

Här i Varberg betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Fyrklövervägen 1 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 1,8 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,33% (-1,32)

10,82% (-0,46)

0,242% (0,00)

Summa

31,392% (-1,78)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 23,3% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 72% fler röster än riksgenomsnittet.

C+72%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 1 objekt till salu i Väröbacka

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av Fyrklövervägen. Snitthyran är 8 471 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

2 267 meter från adressen ligger Arakullens Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (455 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (22 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Värö

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat tisdagen den 13 april kl 06:13

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

03.14 Frillesås, skadegörelse På Göteborgsvägen har någon krossat två fönsterrutor på ett hus. Även två bilar som stod utanför har fått rutorna krossade. Inga personskador och ingen gripen i ärendet som rubriceras som skadegörelse.

Trafikolycka

Rapporterat lördagen den 10 april kl 10:18

Två bilar som kolliderat i rondellen, Österleden / Österängsvägen.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till Österleden / Österängsvägen, där två personbilar kolliderat i rondellen. En av bilarna uppges läcka olja, men skadeläget på de inblandade är okänt. 12.00 Båda förare uppgav smärta i rygg, och fördes med ambulans till sjukhus. En anmälan ej iakttagit  avstånd till framförvarande fordon skrivs.

Sammanfattning natt

Rapporterat lördagen den 10 april kl 07:35

Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson.

01.52 Misshandel, Varbergsvägen, Kungsbacka. Polis skickas till Varbergsvägen efter samtal om pågående misshandel. När polis anländer har inblandade lämnat platsen, men en man uppger att han blivit misshandlad av honom okänd gärningsman. En anmälan om misshandel skrivs. Det finns ingen misstänkt för händelsen. 04.14 Nordalavägen, Halmstd.  Väktare larmar polis efter att det varit inbrott på Halmstad travet. Man har tagit sig in genom ett fönster, vidare in i lokalen och därefter slagit sig genom en vägg. Det är okänt vad som eventuellt är tillgripet i samband med inbrottet. Platsen är avspärrad i väntan på en brottsplatsundersökning.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
138%
SverigeVärö

Brott jämfört med riket