facebook_pixelKärr 77 Hallands län, Våxtorp - hitta.se

Kärr 77

312 98 Våxtorp, Laholm Hallands län

Adress i Våxtorp i Våxtorp i Hallands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Kärr 77.

Hitta hit

En villa byggd 1925

På adressen finns en villa byggd 1925. Huset är 60 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Våxtorp.

Värderingen är 13 000 kr/m²

Villan på Kärr 77 värderas till ca 780 000 kr (13 000 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

780 000 kr

Bolån i Våxtorp - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Våxtorp. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Våxtorp

Tomten är ca 1274 kvadratmeter

Tomten, KÄRR 1:18, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten KÄRR 1:18 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Våxtorp

Människorna i Våxtorp

Människorna i Våxtorp

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Våxtorp bor 46% kvinnor och 54% män. Medelåldern i området är 53 år, vilket är högre än medelåldern i Laholms kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (34%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 7% som högutbildade. 35% har gymnasieutbildning och 33% har endast grundskoleutbildning. 35% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 345 kr, vilket är 18% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 183 808 kronor i lån.

-18%

Här i Laholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Kärr 77 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,5 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,58% (-1,07)

10,82% (-0,46)

0,242% (0,00)

Summa

31,642% (-1,53)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 30,7% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 110% fler röster än riksgenomsnittet.

C+110%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Volvo i området.

Toyota
Volvo

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 1 objekt till salu i Västkusten

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

1 876 meter från adressen ligger Snickerboa Fritidshem.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (543 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (173 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Våxtorp

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 18 november kl 09:46

Trafikolycka, polis får larm om påverkad lastilchaufför som krockat i Laholm.

Spårgränd, Laholm Anmälare ringde polis då en lastbilschaufför backat in i en stolpe och en stillastående bil. Chauffören gav intryck av att vara påverkad av något. Polis på platsen konstaterade att en olycka skett och att chauffören backat in i både en stolpe och en personbil. Polis konstaterade även att mannen ej var påverkad av något berusningsmedel. Ägaren till den parkerade bilen kontaktades och informerades om skadorna på fordonet. Polis skrev anmälan genom en trafikmålsrapport.  

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat fredagen den 13 november kl 06:42

God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Till kvällen kommer Christer Fuxborg.

22:03, stöld, Laholm Vi får larm om två personer som försöker stjäla diesel ur en lastbil inne på ett industriområde i Laholm. När polis kommer till platsen försöker gärningspersonerna springa iväg. Med hjälp av kameraövervakning och en hundpatrull kan de två gärningspersonerna dock gripas på plats. De sitter nu anhållna misstänkta för stöld genom inbrott. Räddningstjänsten är även kallad till platsen för sanering av diesel. 22:07, inbrott, Halmstad Vi får ett larm ett inbrott i en bostad på en adress i centrala Halmstad. En patrull åker dit, men inga gärningspersoner är kvar på platsen. Oklart vad som har försvunnit ur bostaden. Platsen kommer undersökas under dagen. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad. 04:16, rattfylleri, Varberg En patrull stoppar en bil på riksväg 41 vid Gunnestorp. I bilen färdas två män i 40- respektive 30-årsåldern. I bilen hittar också patrullen tre cyklar. Bägge grips på platsen misstänkta för stöld alternativt häleri. Föraren misstänks även för drograttfylleri.

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 12 november kl 05:05

Två personbilar har kolliderat på Lagavägen.

Polis och ambulans skickas till Lagavägen, där två personbilar har kolliderat. En av förarna uppger smärta i nacken. Bärgning kommer att ske av en av bilarna, som i nuläget hindrar framkomligheten för övrig trafik på platsen. 

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
6%
SverigeVåxtorp

Brott jämfört med riket