facebook_pixelSveagatan 123B Hallands län, Varberg - hitta.se
Hitta.se

Sveagatan 123B

432 43 Varberg, Varberg Hallands län

Adress i Varberg i Varberg i Hallands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Sveagatan 123B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Sveagatan 121 är ett flerfamiljshus.

Bolån i Varberg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Varberg. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Varberg

Boendemiljön i Varberg

Boendemiljön i Varberg

I området kring Sveagatan 123 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och 1980-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (27%).

Boendemiljön i Varberg

Elva drönarbilder över Varberg

En drönare har flugit över Varberg och tagit elva bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Varberg från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Östra kyrkogården, Varberg
Påskbergsskolan
Varbergs rådhus
Bålastugan

Människorna i Varberg

Människorna i Varberg

Medelinkomsttagande singelhushåll i hyresrätt i förort till stora och medelstora städer

I Varberg bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 59 år, vilket är högre än medelåldern i Varbergs kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (33%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är andra länders kultur, utförsåkning, styrketräning, värdepapper och värdepappersaffärer, golf, utrikespolitik, jämställdhetsfrågor, film, datorer och gympa och workout.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 39% som högutbildade. 18% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 20% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 44%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 484 kr, vilket är 6% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 109 955 kronor i lån.

-6%

Här i Varberg betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Sveagatan 123B gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 1,8 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,33% (-1,32)

10,82% (-0,46)

0,242% (0,00)

Summa

31,392% (-1,78)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 28,2% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 42% fler röster än riksgenomsnittet.

M+42%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 189 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Centrum

Just nu finns det 36 hyreslägenheter att byta till i närheten av Sveagatan. Snitthyran är 6 706 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fem förskolor i närheten

518 meter från adressen ligger Påskbergets Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara en minuts promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Kvantum Varberg på Torggatan 26.

Lockas man av restaurangbesök finns Café MIGNON och Stantons i Varberg i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters gångväg (732 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (283 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, fem minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Varberg

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat söndagen den 7 mars kl 07:49

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

21.37 Falkenberg, trafikolycka På E6 vid Morup är det en manlig bilist som kör in i mitträcket. Dessbättre inga personskador. Mannen misstänks för vårdslöshet i trafik.  21.41 Falkenberg, trafikolycka På länsväg 746 vid Lastad är det en bilist som kör av vägen. När polis kommer till platsen är bilen övergiven. Ägaren till bilern går inte att nås och polisen skriver en anmälan gällande trafikolycka med smitning. 05.47 Varberg, misshandel och skadegörelse Vid Viskastigen är det en man som blir misshandlad i samband med att han försöker avstyra en skadegörelse på hans bil. Gärninmgsmannen har ett vedträ i handen som han slår bilägaren med. Gärningsmannen försvinner från platsen efter misshandeln och skadegörelsen på bilen. Både framrutan och sidorutan på bilen krossas. Mannen grips i närområdet av polis och är misstänkt före misshandel och skadegörelse.  

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat söndagen den 28 februari kl 08:00

God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr.

19:14, rattfylleri, Varberg En patrull stoppar en bil på Västkustvägen. Föraren tas med för kontroll misstänkt för drograttfylleri. 23:38, grovt olaga hot, Halmstad Vi får larm om att en man har blivit misshandlad och huggen i handen med en machete på ett hotellrum. Polis åker till platsen. När patrullen anländer visar det sig inte vara så allvarligt. Inget behov av ambulans. En person grips och sitter anhållen misstänkt för misshandel och grovt olaga hot samt ringa narkotikabrott eget bruk.  En machete tagen i beslag

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat måndagen den 22 februari kl 07:02

God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Till kvällen tjänstgör Stefan Gustafsson och Peter Adlersson.

16:45, stöld, Halmstad En patrull stoppar en bil för kontroll. I bilen färdas två män. Bilen visar sig vara falskregistrerad och är lastad med kablar, som misstänks vara stulna. De båda männen grips misstänkta för stöld alternativt häleri samt märkesförfalskning. 17:38, trafikolycka, Halmstad En inringare uppger att hen har krockat med en mötande bil på Villmanstrandvägen. Föraren i den mötande bilen ska enligt uppgift kört in i anmälarens front och sedan lämnat platsen. Föraren ska dock vänt tillbaka några minuter senare. En patrull åker till platsen och skriver en anmälan om ej iakttagit väjningsplikt. Inga uppgifter om personskador. 19:53, stöld/inbrott, Kungsbacka En kvinna kommer hem till sin bostad i Åsa och upptäcker att någon har brutit sig in via en bakdörr. Det är mycket oreda i huset. En patrull åker till den aktuella adressen.  Oklart vad som har försvunnit från bostaden, men patrullen upprättar en anmälan om grov stöld genom inbrott. 22:34, trafikolycka, Varberg Vi får in ett larm om att föraren av en personbil har kört rakt ut i en åker. En patrull beordras till platsen och omhändertar för kontroll misstänkt för rattfylleri.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
138%
SverigeVarberg

Brott jämfört med riket