facebook_pixelVinbyvägen 2A Hallands län, Vinberg - hitta.se
Hitta.se

Vinbyvägen 2A

311 99 Vinberg, Falkenberg Hallands län

Adress i Vinberg i Vinberg i Hallands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Vinbyvägen 2A.

Hitta hit

Bolån i Vinberg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vinberg. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Vinberg

Boendemiljön i Vinberg

Människorna i Vinberg

Människorna i Vinberg

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Vinberg bor 46% kvinnor och 54% män. Medelåldern i området är 47 år, vilket är lägre än medelåldern i Falkenbergs kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (24%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 18% som högutbildade. 41% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 35% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 64%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 056 kr, vilket är 15% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 621 578 kronor i lån.

-15%

Här i Falkenberg betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Vinbyvägen 2A gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,10% (-0,55)

10,82% (-0,46)

0,242% (0,00)

Summa

32,162% (-1,01)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 25,4% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 81% fler röster än riksgenomsnittet.

C+81%

Bilägande

Man kör gärna Peugeot och Renault i området.

Peugeot
Renault

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 95 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 2 objekt till salu i Falkenberg

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

På samma adress ligger Vinbergs förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (685 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tre minuters gångväg (314 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Vinberg

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat onsdagen den 2 december kl 06:10

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson och Fredrik Svedemyr.

01.16 Falkenberg, bilbrand På en parkering på Ormvråksvägen har en bil börjat att brinna. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Inga andra bilar ska vara skadade. Polisen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

Inbrott

Rapporterat tisdagen den 24 november kl 10:55

Vid Kristinehöjdsvägen upptäcker en man att det varit inbrott i hans bostad under natten.

Tjuven/tjuvarna och tagit sig in i bostaden på okänt sätt. Familjen saknar sin bil, en blå AUDI RS3.

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat måndagen den 23 november kl 06:58

God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Till kvällen kommer Anna Göransson.

17:41, rattfylleri, Falkenberg En anmälare har hjälpt en lastbilschaufför, som fått bensinstopp på sin lastbil, till en bensinstation. Anmälaren uppfattar chauffören som berusad och larmar polis. En patrull åker till platsen. Mannen omhändertas för berusning och lastbilen bärgas från platsen. 02:33, inbrott, Halmstad Vi får in ett larm om att någon försökt ta sig in i en gäststuga genom ett fönster. En eller flera gärningspersoner har blivit bortskrämda av ett larm. Ingen gripen och en patrull skriver en anmälan om inbrott.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
120%
SverigeVinberg

Brott jämfört med riket