facebook_pixelHallands Markis & Persienn AB - Kanslistvägen 8, Falkenberg | hitta.se
Hitta.se

Om Hallands Markis & Persienn AB

Falkenbergs Persiennfabrik har varit i familjens ägor sedan 1965.

Från början var det en renodlad persiennfabrik men efter hand har

utbudet vuxit till att innefatta allt från rullgardiner och gardiner till

fasadpersienner och markiser.

Året 2012 expanderar vi och byter även namn till Hallands Markis &

Persienn AB. Vår kvalitets -och miljöpolicy är att vi ständigt levererar vad kunderna önskar med hög kvalitet på produkt och tjänster med tydligt och framgångsrikt fokus på miljö. Detta uppnås genom gedigen erfarenhet och branschkunskap, Noggrant utvalda leverantörer av produkter medför att vi kan kombinera en bra service till våra kunder med ett sortiment av yppersta världsklass.

Vi är med i svenska solskyddsförbundet vilket ger en extra trygghet för våra kunder. Det ska vara enkelt och tryggt att köpa solskydd för våra kunder, då är det viktigt att anlita ett företag med ett brett produktprogram och goda kunskaper. Ett medlemskap i Svenska Solskyddsförbundet är en garanti för att leverantören alltid besitter dessa egenskaper. Därför backar förbundet upp så att vi kan erbjuda en unik 3-års garanti. I Falkenberg finns butik och utställning och härifrån utgår också företagets montörer för hela Halland. I Halmstad finns en butik med en utställning lika stor och fräsch som den i Falkenberg. Välkommen till oss, låt oss inspirera dig!

Vad tycker du om Hallands Markis & Persienn AB?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Kanslistvägen 8, 311 39 Falkenberg

Hallands Markis & Persienn AB har verksamhet på Kanslistvägen 8, Falkenberg. 

Hallands Markis & Persienn AB har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Falkenbergskontoret är Hallands Markis & Persienn AB i Halmstad.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0346-128 10