Hitta.se
Halmstads Energi och Miljö AB

Halmstads Energi och Miljö AB

i Halmstad

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556528-3248

Kornhillsvägen 60 Karta
Turbingatan 9 Karta

Leveransadress

Box 31
301 02 Halmstad

Leveransadress

Box 31
301 02 Halmstad

Om Halmstads Energi och Miljö AB

HEM (Halmstads Energi och Miljö AB) verkar i och runt Halmstad och invånarna här betyder allt för oss. Vi arbetar för ditt och miljöns bästa när det gäller att ta hand om avfall, återvinning, fjärrvärme och elleveranser - både nu och långt in i framtiden. Med utgångspunkt i Halmstad erbjuder vi: Sunda miljöanpassade och genomtänkta avfallslösningar 100 % förnyelsebar el enligt en mix av energikällor Ett pålitligt elnätsbolag Praktisk, prisvärd och bekymmersfri fjärrvärme Fjärrkyla med minimal resursåtgång och miljöpåverkan

Vad tycker du om Halmstads Energi och Miljö AB?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Kornhillsvägen 60, 302 44 Halmstad

Halmstads Energi och Miljö AB har verksamhet på Kornhillsvägen 60, Halmstad. 

Halmstads Energi och Miljö AB har 15 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Halmstadskontoret är Halmstads Energi och Miljö AB i Halmstad.

Halmstads Energi och Miljö AB gick med vinst (2021)

Halmstads Energi och Miljö AB gick med vinst, 61 779 000 kr. Halmstads Energi och Miljö AB ökade sin omsättning med 28,9% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 233 anställda, snittlönen har minskat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Halmstads Energi Och Miljö AB:

Det kommunala ändamålet med bolagets verksamhet är att - bedriva produktion, distribution och handel med energi samt tillhandahålla tjänster i anslutning därtill - insamla, transportera, behandla och återvinna avfall - anskaffa, äga och förvalta fastigheter, anläggningar och utrustningar för produktion och distribution av energi samt att i förenlig omfattning äga aktier och andelar i företag inom energi- och miljösektorn. Bolagets syfte är att enligt god teknisk praxis och med optimalt resursutnyttjande samt affärsmässig inriktning erbjuda produkter och tjänster för god energiförsörjning och avfallshantering. Bolaget har ansvar för att utföra den renhållningsskyldighet som åligger Halmstads kommun enligt 15 kap. 20 § - 20 a § miljöbalken samt tillhörande förordningar och föreskrifter utfärdade med stöd av detta kapitel. Tillhandahållandet inom Halmstads kommun av tjänster avseende avfallshantering rörande avfall under kommunens ansvar ska ske med beaktande av kommunal likställighets- och självkostnadsprincip. Bolagets verksamhet ska följa de kommunalrättsliga principerna i 2 kap kommunallagen, såvida inte lag ellr rättspraxis för viss verksamhet eller åtgärd anger undantag.

Verksamheten ingår i:

Halmstads Energi Och Miljö AB

Organisationsnummer:

556528-3248

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Halmstads Rådhus AB

VD:

Nils Roland Håkan Kånge

Bolaget registrerat:

1996-01-22

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

35300 - Försörjning av värme och kyla

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 035-19 01 90