facebook_pixel
Hitta.se

Besök

Leveransadress

Box 187
953 24 Haparanda

Om Havator AB

Havator - mobilkranar. Havator är Nordens och Sveriges ledande leverantör av lyfttjänster med mobilkranar. Vår specialitet är tunghantering, kranlyft, byggkranar, industri- och konstruktionslösningar som betongmontage samt tunga transporter. Koncernen omsätter över 1 miljard sek och har 450 anställda. Med 66 års erfarenhet finns vi över hela landet och erbjuder säker och flexibel service.

Vad tycker du om Havator AB?

Skriv ett omdöme

Havator AB gick med vinst (2020)

Havator AB gick med vinst, 9 929 000 kr. Havator AB minskade sin omsättning med -7,77% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 179 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Havator AB:

Bolaget skall bedriva byggnads- och entreprenadverksamhet, uthyrning av kranar, export och import av maskiner och reservdelar och byggnadsmaterial allt inom entreprenad och gruvindustribranschen, samt bedriva stålmontage och montering av prefabricerade betongelement och betongstommar och även bedriva transporter till tillverkande industri samt energi-industrin, förflyttningar och montage av tunga enheter i anslutning till transporter, och även uthyrning av lokaler ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Havator AB

Organisationsnummer:

556263-8246

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Havator OY

VD:

Ulf Henrik Modéer

Bolaget registrerat:

1985-09-24

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

43991 - Uthyrning av bygg- och anläggningsmaskiner med förare

Branscher

Andra har även sökt på

Olika mobilformat

Mobilformat för 0771-510 000