facebook_pixelHemdrömmar - Norrgårdsvägen 21, Norrköping | hitta.se
Hitta.se

Om Hemdrömmar

Arkitektur Norrköping med modern teknik & personlighet. Som arkitekter arbetar vi flitigt med arkitektoniska lösningar för att skapa levande och vackra hem. 

där ni ska kunna känna passion och trivas. Vi skapar 3D miljöer för att du ska kunna uppleva hur ditt färdiga hus kommer att se ut innan det ens är påbörjat och få bästa möjliga upplevelse inför byggnationer, genom vår moderna 3D teknik, en känsla som skapar helhet redan innan byggstart av ditt hem. Som arkitektbyrå i Norrköping har vi under åren skaffat oss ett mycket brett kontaktnät av riktiga proffs inom alla yrkeskategorier. Vårt koncept går ut på att alltid modulbygga det team vi tycker passar bäst för rätt ändamål. Vi är er personliga arkitekt och projektledare och vi kan erbjuda dig som kund det mesta inom arkitektritade hus vad gäller ny- & tillbyggnad av privata hem i Östra- och Västra Götaland.

Hemdrömmar har 5.0 i betyg!

Hemdrömmar har betygsatts av tre personer varav en även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

5.0 /5

3 betyg. 1 kommentarer

Niclas T.

för 2 månader sedan

Tacksam! Vi är oerhört nöjda med Hemdrömmars arbete. Dom klev in i vårat hem med öppna sinnen, lyssnade på våra önskemål och kände in atmosfären. Skapade 3D bilder och en planlösning som uppfyllde alla våra önskemål. Han förmedlade även kontakt med kommun för bygglov och gav oss goda råd och rekommendationer längs vägen. Utan Hemdrömmar hade vi förmodligen suttit med ett tråkigt kataloghus någonstans. Högsta betyg

Karta och andra adresser

Norrgårdsvägen 21, 602 10 Norrköping

Hemdrömmar har verksamhet på Norrgårdsvägen 21, Norrköping. 

Hemdrömmar gick med vinst (2020)

Hemdrömmar gick med vinst, 1 000 kr. Hemdrömmar ökade sin omsättning med 326,79% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Mves AB:

Aktiebolaget utvecklar, designar, ljussätter, renoverar och konsulterar vid ombyggnationer av lokaler och utrymmen åt företag samt privatpersoner. Företagets främsta uppgift är att skapa nya och fräscha miljöer i befintliga lokaler och utrymmen. Företaget kommer också satsa på att utveckla marknadens behov och nytänk inom konst och design. Företaget ska tillverka och designa egna möbler, egen interiör samt producera tavlor och konstverk till våra projekt. Export och import av varor inom design, bygg och interiör. Företaget ska även skapa och anordna företagsevent samt reklamevent samt sälja reklam med inriktning ljussättning, design och interiör. Företaget ska även hyra in krävande produkter och tjänster inom bygg och designbranschen för projektens ändamål. Vi ritar även 3D-CAD och modellerar våra projekt. Företaget kommer att skapa ett kontaktnät i bygg och designbranschen samt importera och exportera varor inom och utanför EU. Företaget kommer att äga egna fastigheter. Företaget kommer också att ägna sig åt försäljning och tillverkning av reklam samt uthyrning av egendesignade produkter och verk inom konst, bygg och designbranschen. Bedriva hemsida med forum och webbhandel inom konst, bygg och designbranschen. Aktiebolaget kommer att registrera sig som arbetsgivare.

Verksamheten ingår i:

Mves AB

Organisationsnummer:

556889-3720

Bolagsform:

Aktiebolag

VD:

Emil Mikael Andreas Lennartsson

Bolaget registrerat:

2012-06-12

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

71110 - Arkitektverksamhet

Branscher

Andra har även sökt på

Olika mobilformat

Mobilformat för 073-032 82 66