Hitta.se

Om Hemdrömmar

Arkitektur Norrköping med modern teknik & personlighet. Som arkitekter arbetar vi flitigt med arkitektoniska lösningar för att skapa levande och vackra hem. 

där ni ska kunna känna passion och trivas. Vi skapar 3D miljöer för att du ska kunna uppleva hur ditt färdiga hus kommer att se ut innan det ens är påbörjat och få bästa möjliga upplevelse inför byggnationer, genom vår moderna 3D teknik, en känsla som skapar helhet redan innan byggstart av ditt hem. Som arkitektbyrå i Norrköping har vi under åren skaffat oss ett mycket brett kontaktnät av riktiga proffs inom alla yrkeskategorier. Vårt koncept går ut på att alltid modulbygga det team vi tycker passar bäst för rätt ändamål. Vi är er personliga arkitekt och projektledare och vi kan erbjuda dig som kund det mesta inom arkitektritade hus vad gäller ny- & tillbyggnad av privata hem i Östra- och Västra Götaland.

Hemdrömmar har 5 i betyg!

Hemdrömmar har betygsatts av tre personer varav en även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

5 /5

3 betyg. 1 kommentarer

Niclas T.

för mer än ett år sedan

Tacksam! Vi är oerhört nöjda med Hemdrömmars arbete. Dom klev in i vårat hem med öppna sinnen, lyssnade på våra önskemål och kände in atmosfären. Skapade 3D bilder och en planlösning som uppfyllde alla våra önskemål. Han förmedlade även kontakt med kommun för bygglov och gav oss goda råd och rekommendationer längs vägen. Utan Hemdrömmar hade vi förmodligen suttit med ett tråkigt kataloghus någonstans. Högsta betyg

Karta och andra adresser

Norrgårdsvägen 21, 602 10 Norrköping

Hemdrömmar har verksamhet på Norrgårdsvägen 21, Norrköping. 

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Andra har även sökt på

Olika mobilformat

Mobilformat för 073-032 82 66