facebook_pixelHemköp Matpressen - Rålambsvägen 7-9, Stockholm | hitta.se
Hitta.se

Växel

måndag07:00 - 23:00
tisdag07:00 - 23:00
onsdag07:00 - 23:00
torsdag07:00 - 23:00
fredag07:00 - 23:00
lördag07:00 - 23:00
söndag07:00 - 23:00
Föreslå ändringar

Om Hemköp Matpressen

I vår butik finner du god och bra mat där hållbarhetsarbetet finns med i alla steg på varans väg fram till butikshyllan, från odling, djuruppfödning och fiske till hur villkoren ser ut för de människor som arbetar hos våra leverantörer.

Välkommen in till oss! 

Hemköp Matpressen har 2.5 i betyg!

Hemköp Matpressen har betygsatts av sex personer varav fem även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2.5 /5

6 betyg. 5 kommentarer

Gun L.

för 2 veckor sedan

Uselt att inte ha seniorrabatt. Tråkig frukt. Inget ställ för papperspåsar till frukten - gömda i golvhöjd. Ofta fel på kvittot.

Ylva L.

för 3 månader sedan

Riktigt usel affär, sämst i innerstan. Dyr och otroligt dåliga varor, för lite personal, grönsaker och frukt av sämsta sort. Delikatessdisken - det stinker av fisk där. När ska vi få en riktig affär i detta område?

Håkan

för mer än ett år sedan

Härlig butik med en engagerad, kunnig och tillmötesgående butikschef och med positiv personal. Fräscht, en bra charkdisk (nyrenoverad på rekordtid) med ett stort och varierande sortiment.

Joel S.

för mer än ett år sedan

Dom har satt i system att fuska med priserna. Rent bedrägeri. Har handlat där i tio års tid och det har säkerligen blivit fel priser 2-300 gånger och alltid till deras fördel. Aldrig hänt att det blivit fel åt andra hållet och jag fått betala för lite. Man låter gamla prismärkningar sitta kvar som man "glömt". Men tre dagar senare sitter dom fortfarande kvar trots påpekande. Kampanjer som inte visar sig ha kampanjpris när man kommer till kassan. Billiga äpplen slås in som en dyrare sort. Rabatten dras inte när man ska få ett lägre pris om man köper två av en vara. Det är ett pris på snus när man trycker fram biljetten i automaten men ett annat dyrare när man kommer till kassan. Påpekade en gång för en kassörska att detta fusk är satt i system och fick ett uppgivet svar "dom fuskar med våra tider som vi jobbat också" Priserna är höga redan från början så det här är riktigt fräckt. KOLLA KVITTOT!!!!

Daniel

för mer än ett år sedan

Väldigt dålig service och behandlar kunder väldigt illa.

Karta och andra adresser

Rålambsvägen 7-9, 112 59 Stockholm

Hemköp Matpressen har verksamhet på Rålambsvägen 7-9, Stockholm. 

Hemköp Matpressen har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Stockholmskontoret är Hemköp Matpressen i Stockholm.

Hemköp Matpressen gick med vinst (2019)

Hemköp Matpressen gick med vinst, 11 642 000 kr. Hemköp Matpressen ökade sin omsättning med 1,13% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 49 anställda, snittlönen har minskat 0%.

Verksamhetsbeskrivningen för Lars Thelin AB:

Bolaget ska bedriva detaljhandel med livsmedel, kläder och husgeråd och därmed förenlig verksamhet. Bolaget får även idka aktie-, kapital- och fastighetsförvaltning.

Verksamheten ingår i:

Lars Thelin AB

Organisationsnummer:

556205-2281

Bolagsform:

Aktiebolag

VD:

Lars Göran Ivar Thelin

Bolaget registrerat:

1981-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

47112 - Livsmedelshandel med brett sortiment, ej varuhus eller stormarknad

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 08-618 31 30