Hitta.se

Holmgrens Bil Värnamo

i Värnamo

Org.nr. 556313-6620

Växel

Bredastensvägen 4 Karta

Leveransadress

Box 344
331 23 Värnamo

Om Holmgrens Bil Värnamo

Holmgrens Bil Värnamo är verksam inom handel med personbilar och lätta motorfordon och hade totalt 422 anställda 2021. Antalet anställda har minskat med 111 personer sedan 2020 då det jobbade 533 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1987. Holmgrens Bil Värnamo omsatte 3 841 677 000 kr senaste räkenskapsåret (2021).

Holmgrens Bil Värnamo har 3,7 i betyg!

Holmgrens Bil Värnamo har betygsatts av sex personer varav tre även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

3,7 /5

6 betyg. 3 kommentarer

Anders Q.

för en månad sedan

Vi skrev kontrakt på en elbil som skulle levereras augusti-september. Leveransen sköts fram till okt-november. De hörde inte av sig. När jag ringde sa säljaren att det blir leverans nästa år, men eftersom klimatbonusen har hunnit tas bort under deras leveransförsening så kräver de att leasingavgiften mer än DUBBLAS. VARNING för detta skurkföretag. Skriv inga köpeavtal eller leasingavtal med detta bolag. De ändrar villkor och pris när de vill! Många har drabbats eftersom Holmgrens bil hade en kampanj och tecknade ett stort antal kontrakt i våras. Just nu är vi tre stycken som kommer att vidta rättsliga åtgärder mot dem men vi försöker få tag på fler för att samordna. Ärendet är på väg till tingsrätten.

Anders Q.

för en månad sedan

Vi skrev kontrakt på en elbil som skulle levereras augusti-september. Leveransen sköts fram till okt-november. De hörde inte av sig. När jag ringde sa säljaren att det blir leverans nästa år, men eftersom klimatbonusen har hunnit tas bort under deras leveransförsening så kräver de att leasingavgiften mer än DUBBLAS. VARNING för detta skurkföretag. Skriv inga köpeavtal eller leasingavtal med detta bolag. De ändrar villkor och pris när de vill! Många har drabbats eftersom Holmgrens bil hade en kampanj och tecknade ett stort antal kontrakt i våras. Just nu är vi tre stycken som kommer att vidta rättsliga åtgärder mot dem men vi försöker få tag på fler för att samordna. Ärendet är på väg till tingsrätten!

Per-Ingmar P.

för mer än ett år sedan

Skadevärderan snabb hjälp och trevligt bemötande och bra information frb784

Karta och andra adresser

Bredastensvägen 4, 331 44 Värnamo

Holmgrens Bil Värnamo har verksamhet på Bredastensvägen 4, Värnamo. 

Holmgrens Bil Värnamo har 18 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Värnamoskontoret är Holmgrens Bil Nässjö i Nässjö.

Holmgrens Bil Värnamo gick med vinst (2021)

Holmgrens Bil Värnamo gick med vinst, 5 004 000 kr. Holmgrens Bil Värnamo minskade sin omsättning med -3,2% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 422 anställda, snittlönen har minskat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Holmgrens Bil AB:

Bolaget skall bedriva handel med nya och begagnade bilar och bildelar, bilverkstadsrörelse och billeasingverksamhet samt annan därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Holmgrens Bil AB

Organisationsnummer:

556313-6620

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Holmgren Mobility AB

VD:

Benny Roland Holmgren

Bolaget registrerat:

1987-12-17

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

45110 - Handel med personbilar och lätta motorfordon

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 0370-69 44 00