Hitta.se
Hotell Lappland - Övriga korttidsboenden, Förvaltning av kultur, miljö och boende, Rumsuthyrning, Konferenslokaler, Konferenshotell, Konferensanläggningar, Konferens och mässor, Konferens- och mässarrangörer, Restauranger, Hotell och pensionat
Hotell Lappland

Hotell Lappland

i Lycksele

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556877-3773

Växel

Besök

Om Hotell Lappland

Välkommen till det nya och spännande Hotell Lappland i Lycksele, en plats där vi har skapat en oas för lugn och ro. Beläget i det vackra Lappland, har vi tänkt på allt för att du ska kunna njuta av en oförglömlig upplevelse. Vi har kombinerat mat, härliga känslor och minnen för livet för att s en harmonisk och avkopplande miljö. Men det bästa av allt - vårt trumfkort - SELE SPA CLUB.

Vi vill förändra dina förväntningar på vad en spa-upplevelse är. Här har vi samlat det allra bästa för att du ska kunna koppla av och ladda batterierna.

Låt oss förvandla din vardag till en oas av avkoppling och ro.Så om du letar efter en plats där du verkligen kan koppla av och njuta av livet, så har du hittat rätt. Varmt välkommen att boka din drömvistelse hos oss idag! Låt oss tillsammans s minnen för livet.


4.3
14 omdömen
E

Ew

för mer än ett år sedan

Jättefin frukost! Trevlig personal!

M

Max

för mer än ett år sedan

När vi kom dit så tog incheckningen jättelång tid och kön var enorm sen gick vi för att äta på kåtan bredvid. Grillbufe för 199kr som är det absolut sämsta jag någonsin har ätit... det fanns isbergssallad och ingen annan sallad. 3 olika kött och 1 sort potatis. efter detta skulle vi upp på rummet och hade då i receptionen blivit nekade spjälsäng trots att vi ringt innan och bett om de och då sa dom att det löser dom. vi kom sedan upp på rummet.och där står det redan en spjälsäng? sen så lägger vi den lilla och vid 20-21 tiden så börjar det knacka på dörren. det är hotellpersonalen som ska ge oss en spjälsäng och barntäcken, sen går dom även till dom 2 andra rummen i vårat gäng och ser om dom ska ha fast jag upprepade gånger sagt att jag har redan fått en spjälsäng och ingen annan i vårat gäng skall ha en. efter allt detta tjorv så lägger vi oss och ser att som har chromecast på TVn så vi loggar in på det öppna internetet som heter Lappland guest. det fungerar inte. efter ca 1timma med att leta efter lösenordet till det låsta wifit så frågar jag killen i korridoren som springer runt med spjälsängen om lösenordet och han ger mig det. då är internet så fruktansvärt dåligt att den inte klarar av att spela upp Netflix på lägsta kvalitén... rummen var inte heller bra städade. dammiga och tråkiga. väldigt dåligt

Läs mer...
K

Katarina P.

för mer än ett år sedan

Fantastiskt bemötande av service minded personal, som gjorde allt för att vi skulle trivas. Ett utmärkt ställe att bo på med barn och barnbarn.

J

J-O J.

för mer än ett år sedan

julfirande som var lugnt och skönt.

Innehållet i denna sektion är skapat av användare

Karta och andra adresser

Korpstigen 1, 921 42 Lycksele

Hotell Lappland har verksamhet på Korpstigen 1, Lycksele. 

Hotell Lappland gick med vinst (2022)

Hotell Lappland gick med vinst, 15 106 000 kr. Hotell Lappland ökade sin omsättning med 70,88% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Fordon registrerade på Hotell Lappland

Totalt antal fordon: 5

Senaste införskaffat: en Skoda Kodiaq 2.0 TDI 4X4. Fordonet köptes 2019

Visa värdering och all info i bilregistret

Verksamhetsbeskrivningen för Hotell Lappland AB:

Bolaget skall bedriva hotell- och restaurangverksamhet, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Hotell Lappland AB

Organisationsnummer:

556877-3773

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

MS Lappland Förvaltning AB

VD:

Nils Patrik Attini

Bolaget registrerat:

2011-12-23

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

55101 - Hotellverksamhet med restaurangrörelse

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0950-370 00