facebook_pixelHSB Landskrona - Storgatan 25, Landskrona | hitta.se
Hitta.se

Växel

Storgatan 25 Karta

Leveransadress

Box 19
261 22 Landskrona

Om HSB Landskrona

HSB Landskrona erbjuder attraktivt, prisvärt, tryggt och miljövänligt boende för alla genom livets olika skeden. Vi är en lokal aktör inom byggande och fastighetsförvaltning som har varit verksam sedan 1933. HSB Landskrona är en kooperativ organisation som ägs av 4 301 enskilda medlemmar och 50 bostadsrättsföreningar. Vi förvaltar 60 bostadsrättsföreningar med 3 373 bostadsrättslägenheter och ca 60 hel- eller delägda hyresfastigheter med 570 hyreslägenheter.

HSB Landskrona har 3.7 i betyg!

HSB Landskrona har betygsatts av tre personer varav två även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

3.7 /5

3 betyg. 2 kommentarer

Ingrid N.

för 3 månader sedan

Ringde 4/1 21 och valde vem jag skulle tala med. Fick upplysning om att jag hamnat i kö och hade nr 1. Strax därpå fick jag prata med handhavande person och blev väldigt vänligt bemött och mitt ärende klarades av på ett litet ögonblick. Har alltid blivit vänligt och trevligt bemött av all personal på HSB Landskrona. Agnetha

Marcus W.

för mer än 6 månader sedan

Ni har en förbaskat dålig service på telefon Det går inte att ha bandspelare som i mitt exempel påtalar att man står som nr 1 i kön, men aldrig släpps igenom trots att man väntar länge. Antingen finns ingen på plats eller så har ni fel på systemet. Inträffade idag mellan 10.15 till 10.30 - 10 sept. Gällde för anknytning till både hyror o ekonomi. SKÄRPNING!!!! Ni kanske även skulle kunna betänka att ge kund möjligheten att ni ringer upp genom att erbjudas knappa in telefonnummer som går att återkomma till - har tanken slagits nån gång ??

Karta och andra adresser

Storgatan 25, 261 31 Landskrona

HSB Landskrona har verksamhet på Storgatan 25, Landskrona. 

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0418-49 99 00