Hitta.se

Växel

Stationsgatan 3B Karta

Leveransadress

Box 1123
824 13 Hudiksvall

Om Hudiksvallsbostäder, AB

Glada Hudikhem är ett av Hudiksvalls kommun helägt bostadsbolag. Vi äger och förvaltar hyresobjekt inom hela Hudiksvalls kommun med en koncentration till tätorterna Hudiksvall, Iggesund och Delsbo. Sammantaget förvaltar vi omkring 4400 lägenheter och 20,000 kvm lokalyta.

Helhet, Engagemang och Möjlighet är viktiga nyckelord för oss som arbetar på Glada Hudikhem. Vår målsättning är att erbjuda ett varierat utbud av boende inom hyresrättens ramar. Välkommen!

Hudiksvallsbostäder, AB har 2,6 i betyg!

Hudiksvallsbostäder, AB har betygsatts av åtta personer varav sex även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2,6 /5

8 betyg. 6 kommentarer

Madeleine H.

för mer än 6 månader sedan

Känslolösa som skuldsätter sina boende, tar andras ägodelar och låter kriminella bo kvar men vräker brottsoffren

Thorbjörn J.

för mer än ett år sedan

En mycket välskött allmännytta kunnig personal alltid glada och trevliga välskötta bostäder

Donkey K.

för mer än ett år sedan

Lägg inte ner tid på det här "allmännyttiga" företaget! Bygger alldeles för lite, knappt hänt något sedan 70-talet. Ligger efter i renoveringar. Nollar kötider utan att förvarna via mejl, lägger spärrar efter spärrar utan förvarna via mejl, personal som är inkompetenta och ger falska förhoppningar. Ibland sätter de en helt oinsatt person att ringa och besvara frågor (blir komiskt när de inte vet något). Deras system är en vindpust ifrån 90-talet upphottad med lite responsiv design och värdelös content. Har man som kund frågor om varför man inte får en bostad ger de inga svar även fast de är skyldiga att ge ut info till berörd person enligt dataskyddsförordning/GDPR. De har ingen aning om vad rak, rättvis och ärlig kommunikation är. Bli inte förvånad om de visar upp en lägenhet som är vandaliserad. Bli inte förvånad om du blir utsatt för fördomar relaterat till kön och ekonomi. Välj en värd som är värd din tid!

Anders D.

för mer än ett år sedan

Håller med om att det är kallt i lägenheten. Utan markisolering borde ni ta hänsyn till detta och ställa värmen efter det. Solbågen

Karin A.

för mer än ett år sedan

Har frusit i min lägenhet i flera veckor nu. Vaktmästaren inte till mycket nytta, verkar ej bry sig. Kan ej bo kvar här om inte värmen sätts på

Lennart A.

för mer än ett år sedan

Bra .

Karta och andra adresser

Stationsgatan 3B, 824 45 Hudiksvall

Hudiksvallsbostäder, AB har verksamhet på Stationsgatan 3B, Hudiksvall. 

Hudiksvallsbostäder, AB gick med vinst (2020)

Hudiksvallsbostäder, AB gick med vinst, 18 984 000 kr. Hudiksvallsbostäder, AB ökade sin omsättning med 2,75% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 87 anställda, snittlönen har ökat 0,01%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Glada Hudikhem AB:

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att förvärva, sälja, äga, bygga, förvalta och upplåta fastigheter och tomträtter med bostäder, affärs- och kontorslägenheter samt kollektiva anordningar inom Hudiksvalls kommun. Bolaget äger även rätt att bedriva liknande byggnads-, förvaltnings- och driftuppdrag för annan uppdragsgivares räkning. Bolaget är skyldig att utföra de uppdrag som bolaget tilldelas av sin ägare. Verksamheten ska bedrivas åt ägaren'/ i ägarens ställe. Bolaget är ett allmännyttigt bostadsföretag. Ändamålet med bolagets verksamhet är att främja i första hand kommunens försörjning med bolagets bostäder och kommersiella lokaler. Bolaget ska i allmännyttigt syfte och med iakttagande av kommunallagens lokaliseringsprincip främja bostadsförsörjning i Hudiksvalls kommun och erbjuda hyresgästerna möjlighet till boendeinflytande i Hudiksvalls kommun och erbjuda hyresgästerna möjlighet till boendeinflytande och inflytande i bolaget. Verksamheten ska bedrivas enligt affärsmässiga principer.

Verksamheten ingår i:

Glada Hudikhem AB

Organisationsnummer:

556507-8267

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Hudiksvalls Kommun

VD:

Karl Stefan Mikael Söderlund

Bolaget registrerat:

1995-02-19

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0650-354 00