Hudiksvallsbostäder, AB Stationsgatan 3B, Hudiksvall - hitta.se

Växel

Uthyrning

Kundservice

Besöksadress


Box 1123
824 13 Hudiksvall

Om Hudiksvallsbostäder, AB

Hudiksvallsbostäder är ett av Hudiksvalls kommun helägt bostadsbolag. Vi äger och förvaltar hyresobjekt inom hela Hudiksvalls kommun med en koncentration till tätorterna Hudiksvall, Iggesund och Delsbo. Sammantaget förvaltar vi omkring 4400 lägenheter och 20,000 kvm lokalyta.

Service, trygghet och frihet är viktiga nyckelord för oss som arbetar på Hudiksvallsbostäder. Vår målsättning är att erbjuda ett varierat utbud av boende inom hyresrättens ramar. Välkommen!

Karta och andra adresser

Stationsgatan 3B, 824 43 Hudiksvall

Hudiksvallsbostäder, AB har verksamhet på Stationsgatan 3B i Hudiksvall Centrum, Hudiksvall

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Hudiksvallsbostäder, AB har 2.2 i betyg!

Hudiksvallsbostäder, AB har betygsatts av fem personer varav fyra även lämnat en kommentar.

Skriv ett omdöme

2.2 /5

5 betyg. 4 kommentarer

Donkey Kong

för 4 månader sedan

Lägg inte ner tid på det här "allmännyttiga" företaget! Bygger alldeles för lite, knappt hänt något sedan 70-talet. Ligger efter i renoveringar. Nollar kötider utan att förvarna via mejl, lägger spärrar efter spärrar utan förvarna via mejl, personal som är inkompetenta och ger falska förhoppningar. Ibland sätter de en helt oinsatt person att ringa och besvara frågor (blir komiskt när de inte vet något). Deras system är en vindpust ifrån 90-talet upphottad med lite responsiv design och värdelös content. Har man som kund frågor om varför man inte får en bostad ger de inga svar även fast de är skyldiga att ge ut info till berörd person enligt dataskyddsförordning/GDPR. De har ingen aning om vad rak, rättvis och ärlig kommunikation är. Bli inte förvånad om de visar upp en lägenhet som är vandaliserad. Bli inte förvånad om du blir utsatt för fördomar relaterat till kön och ekonomi. Välj en värd som är värd din tid!

Anders Degerman

för 5 månader sedan

Håller med om att det är kallt i lägenheten. Utan markisolering borde ni ta hänsyn till detta och ställa värmen efter det. Solbågen

Karin Arkenstedt

för 6 månader sedan

Har frusit i min lägenhet i flera veckor nu. Vaktmästaren inte till mycket nytta, verkar ej bry sig. Kan ej bo kvar här om inte värmen sätts på

Lennart Ahlström

för mer än 6 månader sedan

Bra .

Hudiksvallsbostäder, AB gick med vinst (2018)

Hudiksvallsbostäder, AB gick med vinst, 22 556 tkr. Hudiksvallsbostäder, AB ökade sin omsättning med 1.86% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 86 anställda, snittlönen har ökat 0.01%.

Verksamhetsbeskrivningen för Hudiksvallsbostäder AB:

Bolaget skall förvärva, sälja, äga, bygga, förvalta och upplåta fastigheter och tomträtter med bostäder, affärs- och kontorslägenheter samt kollektiva anordningar. Bolaget äger även rätt att bedriva liknande byggnads-, förvaltnings- och driftuppdrag för annan uppdragsgivares räkning.

Verksamheten ingår i:

Hudiksvallsbostäder AB

Organisationsnummer:

556507-8267

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Hudiksvalls Kommun

VD:

Nils Erik Blomdahl

Bolaget registrerat:

1995-03-05

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 0650-354 00 & 0650-354 44