Hitta.se

Hurtigs Bil AB

i Kungälv

Org.nr. 556098-0202

Bilförsäljning, Biluthyrning

Bilverkstad

Bilreservdelar

Om Hurtigs Bil AB

Hurtigs Bil AB är verksam inom handel med personbilar och lätta motorfordon och hade totalt 28 anställda 2022. Antalet anställda är oförändrat sedan året innan. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1972. Hurtigs Bil AB omsatte 154 672 000 kr senaste räkenskapsåret (2022).

Hurtigs Bil AB har 3.0 i betyg!

Hurtigs Bil AB har betygsatts av fyra personer varav tre även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

3.0 /5

4 betyg. 3 kommentarer

Niclas G.

för 6 månader sedan

Var på jakt efter reservdelar till min Nissan som var lång väntetid på hos andra men inte här! Ernes på reservdelar gjorde allt för att fixa fram för mig! All övrig personal kan verkligen service! Rekommenderas varmt!

Florin D.

för mer än ett år sedan

OBS, Farliga! Satt på sommardäcken och märkte att en är sliten men bokade bilen på Service och förväntade att dem kollar genom däck skick och säger till om jag ska byta dem eller inte. När jag får bilen tillbaka, frågar jag specifik om däcken men blir bara hänvisat till protokollen där det står att däck är "ok skick". Efter detta tog jag bilen till besiktning och får veta från besiktningsmekanikern att däcken är soppas sliten att den är FARLIG och att jag skulle inte alls köra med den. Jag ringer då Hurtigs och pratade med Patrik på receptionen. Jag försöker förklara att detta kan bli livsfarlig för den som helt enkelt litar sig på mekanikerna där. Tänk om man kör på motorvägen och däcken exploderar. Mina förväntningar från samtalet : " Vi ber om ursäkt, förstår att detta kunde ha varit allvarligt. Berätta gärna mer detaljer så att vi kan förbättra vår service till andra kunder."...eller något i den stilen. Verkligheten(förenklad): Patrik: varför satte du dåliga däck på bilen? Jag: jag visste inte hur dåliga dem är och ville få eran resultat. Därför frågade jag på receptionen men dem bara hänvisade mig till protokollen. Patrik: Jag tror jag vet vem hon är som bemöt dig.(slänger sina kollegor under bussen) Jag: Försöker förklara att detta kan vara riktigt allvarligt...(blir avbruten igen) Patrik men då ska du inte sätta dåliga däck på bilen. Jag: Det är svårt för mig att tro att ni kollade däckskicket för den var helsliten på insidan. Patrik: Jag brukar säga genom sig själv känner man andra. Slutsats: Lita inte på att din bil är servat ok, Ta din bil på besiktning efter service för att få en annan åsikt. Det du kan lita på är att Patrik är superbra på att förklara till sin kund varför det är ditt JÄ@£A FEL!

Anonym

för mer än ett år sedan

Glömde av mig. När jag ringde efter flera dagar hade de inte tittat på min bil. En önskan om att titta på varför det är ett svirrande ljud på motorn gjordes inget åt. Bara konstaterande att det är ett svirrande ljud.

bild på skapa företagskonto

Ditt företag? Syns i miljontals sökningar

 • Ta kontroll över företaget
  Nå fler potentiella kunder
 • Karta och andra adresser

  Solbräckegatan 25, 442 45 Kungälv

  Hurtigs Bil AB har verksamhet på Solbräckegatan 25, Kungälv. 

  Hurtigs Bil AB gick med vinst (2022)

  Hurtigs Bil AB gick med vinst, 1 588 000 kr. Hurtigs Bil AB minskade sin omsättning med -2,71% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 28 anställda, snittlönen har ökat 0,01%.

  Användarbilder

  Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

  Verksamhetsbeskrivningen för Gösta Hurtigs Bil AB:

  Bolaget skall bedriva handel med och utföra reparationer av motorfordon, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

  Verksamheten ingår i:

  Gösta Hurtigs Bil AB

  Organisationsnummer:

  556098-0202

  Bolagsform:

  Aktiebolag

  Moderbolag:

  B.A.C.H. Holding AB

  VD:

  Gösta Roydon Christopher Hurtig

  Bolaget registrerat:

  1972-01-01

  F-skatt:

  Ja

  Momsregistrering:

  Ja

  Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

  45110 - Handel med personbilar och lätta motorfordon

  Branscher

  Olika telefonformat

  Telefonformat för 0303-20 94 40

  Telefonformat för 0303-20 94 30

  Telefonformat för 0303-20 94 60