Hitta.se

ICA Supermarket Väst

i Uppsala

Org.nr. 556545-7842

Flogstavägen 99 Karta
Fyrisparksvägen 1 Karta

Leveransadress

Box 26026
750 26 Uppsala

Om ICA Supermarket Väst

ICA Supermarket Väst är verksam inom livsmedelshandel med brett sortiment, ej varuhus eller stormarknad och hade totalt 46 anställda 2021. Antalet anställda har ökat med 2 personer sedan 2020 då det jobbade 44 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1997. ICA Supermarket Väst omsatte 176 789 000 kr senaste räkenskapsåret (2021).

ICA Supermarket Väst har 3,3 i betyg!

ICA Supermarket Väst har betygsatts av tre personer varav en även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

3,3 /5

3 betyg. 1 kommentarer

Ulf T.

för mer än ett år sedan

VARNING! Butiken säljer varor som man inte hinner konsumera innan Bäst Före-datum gått ut. Vid ett tillfälle köpte jag tre förpackningar av en påläggsprodukt där man inte ens med hög konsumtion skulle hinna förbruka ett paket före datumets utgång. Naturligtvis förutsatte jag ett rimligt datum och upptäckte felet först vid hemkomst. Kontrollera alltid Bäst Före-datum på alla förpackningar i den här butiken. Charken ska naturligtvis helt undvikas eftersom extern kontrollmöjlighet saknas. Vidare är intresset för kundvård obefintligt. Jag skickade ett mejl med information om vad som inträffat och krav på åtgärd. Svaret löd att jag måste infinna mig i butiken med förpackningar och kvitto för att kunna få ersättning. Jag meddelade då att jag arbetar på annan ort under veckorna och därför inte kunde göra detta. I stället skickade jag information om kvittonummer samt övrigt kring inköpstillfället. Jag vägras fortfarande ersättning. En kontroll av kvittot skulle visa att jag gjorde inköp för över 1 000 kr. Det är då en självklar gest av god vilja att ersätta de tre paket som var aktuella. ICA Väst lever gott på studenter och läkare och anser sig kunna ignorera en enskild kund. Det är en inställning som kommer att straffa sig. Jag rekommenderar alltså inte butiken. Det finns andra ICA-handlare med betydligt större kundfokus i närheten.

bild på skapa företagskonto

Ditt företag? Syns i miljontals sökningar

 • Ta kontroll över företaget
  Nå fler potentiella kunder
 • Karta och andra adresser

  Flogstavägen 99, 752 72 Uppsala

  ICA Supermarket Väst har verksamhet på Flogstavägen 99, Uppsala. 

  ICA Supermarket Väst gick med vinst (2021)

  ICA Supermarket Väst gick med vinst, 5 637 000 kr. ICA Supermarket Väst minskade sin omsättning med -4,51% senaste räkenskapsåret.

  Användarbilder

  Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

  Verksamhetsbeskrivningen för Supermarket Väst AB:

  Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.

  Verksamheten ingår i:

  Supermarket Väst AB

  Organisationsnummer:

  556545-7842

  Bolagsform:

  Aktiebolag

  VD:

  Sven Bertil Anders Pettersson

  Bolaget registrerat:

  1997-09-10

  F-skatt:

  Ja

  Momsregistrering:

  Ja

  Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

  47112 - Livsmedelshandel med brett sortiment, ej varuhus eller stormarknad

  Branscher

  Olika telefonformat

  Telefonformat för 018-67 75 00