Hitta.se

IKEA

i Uddevalla

Org.nr. 556074-7569

Besök

Stängt
Östra Torpvägen 30 Karta

Leveransadress

Box 700
451 25 Uddevalla

Om IKEA

IKEA är verksam inom specialiserad butikshandel med möbler för hemmet. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1972.

2.8
8 omdömen
N

Niclas R.

för mer än ett år sedan

Köpte ett matsalsbord för 935:- ett nedsatt pris. Lånade släp och allt var mycket enkelt och alla var hjälpsamma.

M

Marie N.

för mer än ett år sedan

Efter att ha handlat på er butik i Uddevalla, ville vi köpa korv från er förbruttik utanför kassorna. Det har vi gjort fler gånger förut och då har allt smakat bra,, idag fick vi, smaklös, lös och intetsägande korv i torra korvbröd. Jag beställde grillad korv men fick till svar ” att det tar för lång tid, kan du ta något annat istället. Jag bad att få byta min dricka till em Loka på flaska, men nej det gick inte, då måste jag ställa mig vid de tråkiga maskinerna igen och göra en ny beställning. Så dålig service! Kommer aldrig mer att köpa er osmakliga korv.

Läs mer...
C

Christer W.

för mer än ett år sedan

Skulle äta på IKEA i Uddevalla den 7 juli. Hade bestämt varmrökt lax. Frågade efter potatis fick svar att de är slut klockan 13.30. Personalen var totalt ointresserad. De kunde fråga om jag ville ha grönsaker i stället, men inte. Kolsyrat vatten var slut. Skulle handla Loka vatten, Då skulle jag skanna själv. Bedrövligt. Kundovänligt.

Läs mer...
M

Marija M.

för mer än ett år sedan

Mycket bra grejer, möbler..., bra kvalitet, billig, skulle ge 5 stjärnor om Ikea kunde vara lite mer flexibil. Jag vet att just nu är svara tider efter kovid och att poroduktion var svag under kovid. Men,... men, och andra sidan Ikea kunde anpassa handlingar lite annorlunda för att delvis redda tumhet på alla hus inom Sverige, likadan i andra lender. Vart någonstans vill jag komma??? Jag ger en exampel : i hela Sverige finns inte komplement lådor till Pax skåp 100x35, och prognoser från anställda är att de inte kommer nästa 10 månader, men det finns en stad där finns på hyllan 37 st såna ganska länge, orörda. Många kunder skulle inte snälla med frakt för att få de lådorna och fylla på sina tömma skåp. Eller dela upp de på några större städer för att bli lättare tillgängliga till kunder som är beredda att åka till närmaste stad och köpa dem. För mig är Haparanda som har de 37 st alldeles för långt borta att åka till. Kollat även många andra utrustning och det är likadan, visa Ikea hus har så många som helst tills i flesta inom Sverige finns inte en enda stick. Om detta hjälper er för att bli bättre, det vet jag inte, men funderingar runt detta kan inte skada. MVH Marija Martinovic

Läs mer...
A

Anders

för mer än ett år sedan

Beställde 3 sängar, men fick bara 2. Ikea som leverade ville ha följesedeln påskriven trots fel leverans. Efter 2*2 Tim i telefonkö har det inte ens gått att få ordern annullerad för att kunna beställa en gång till. Telefonsupport kunde inte hjälpa till med någonting, inte ens att koppla till leveransmottagningen. Nu får vi åka till Torp för att reda ut. Ps: Ikea-chatten funkade inte heller....

Läs mer...
K

Klara

för mer än ett år sedan

Finemang.

Innehållet i denna sektion är skapat av användare

Karta och andra adresser

Östra Torpvägen 30, 451 76 Uddevalla

IKEA har verksamhet på Östra Torpvägen 30, Uddevalla. 

IKEA har 41 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Uddevallaskontoret är IKEA i Hisings Backa.

IKEA (2023)

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Fordon registrerade på IKEA

Totalt antal fordon: 2

Senaste införskaffat: en Renders ROC 12.24 CC 40. Fordonet köptes 1999

Visa värdering och all info i bilregistret

Verksamhetsbeskrivningen för Ikea Svenska Försäljnings AB:

Bolaget skall självt eller genom dotterbolag tillverka, inköpa och försälja varor för hem, hushåll och fritid samt bedriva därmed förenlig verksamhet. Vidare ska bolaget själv eller genom dotterbolag bedriva verksamhet avseende markupplåtelser samt uthyrning av lokaler.

Verksamheten ingår i:

Ikea Svenska Försäljnings AB

Organisationsnummer:

556074-7569

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Ingka AB

VD:

Emily Jane Birkin

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

47591 - Specialiserad butikshandel med möbler för hemmet

Branscher

Olika mobilformat

Mobilformat för 077-570 05 00