Hitta.se

Direkt

Ringvägen 100 Karta

Leveransadress

Box 47014
100 74 Stockholm

Om Isoleringsfirmornas Förening

IF för företag inom teknisk isolering

Vi är isoleringsentreprenörer, fabrikanter och grossister som verkar inom teknisk isolering. Våra medlemmar arbetar med isolering av rör och ventilationskanaler för värme, kyla, komfort och mot kondens. IF marknadsför branschen mot myndigheter, konsulter och andra beställare och organisationer.

IF arbetar med kunskap, opinion och nätverkande. Vårt fokus är utbildning, information och samverkan inom större projekt för att stärka branschens kompetens och marknadsföring. IF ansvarar för branschens lärlingsutbildningen genom IF-skolan.

Vad tycker du om Isoleringsfirmornas Förening?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Ringvägen 100, 118 60 Stockholm

Isoleringsfirmornas Förening har verksamhet på Ringvägen 100, Stockholm. 

Isoleringsfirmornas Förening har 111 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Stockholmskontoret är Industriarbetsgivarna i Stockholm.

Isoleringsfirmornas Förening gick med förlust (2020)

Isoleringsfirmornas Förening gick med förlust, -11 646 000 kr. Isoleringsfirmornas Förening minskade sin omsättning med -72,33% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 1 anställda, snittlönen har ökat 0,22%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Svenskt Näringsliv Service AB:

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att genom utrednings-, informations- och kursverksamhet tillhandahålla Svenskt Näringslivs medlemmar och medlemsföretag service, däri inbegripet konsulterande verksamhet, i tekniska, juridiska, ekonomiska och lönehanteringsfrågor, bedriva lobbying och organisationsutveckling för att skapa gynnsamma förutsättningar för att etablera, äga och utveckla företag, ävensom bevaka det svenska näringslivets intressen utomlands, bedriva utbildnings- och informationsverksamhet riktad till ungdomar, lärare och skolledare om näringslivets betingelser och framtidens arbetsmarknad, bedriva förlagsverksamhet med tidningsutgivning, arrangera mässor och kongresser samt bedriva annan med det ovan nämnda förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Svenskt Näringsliv Service AB

Organisationsnummer:

556169-4554

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Svenskt Näringsliv

VD:

Jan-Olof Anders Jacke

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

94112 - Intressebevakning inom arbetsgivarorganisationer

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefon- & mobilformat

Telefonformat för 08-762 75 37

Mobilformat för 070-962 75 37